Fitoproteoglicanos Ampoules

SkinClinic Fitoproteoglicanos ampulOpstrammende og regenerende serum i ampul

Anti-rynke forebyggelse og behandling. Den indeholder aktive ingredienser som afhjælper kedelig og træt udseende hud på sekunder. Og regenererer skader som er opstået af solstråler.

Indikationer:
– Forebyggelse og behandling af rynker.
– Giver huden glød.
– Optimerer kedelig og træt hud.
– Opstrammende effekt.
– Udglatter mikrorynker.
– Regenerering af huden.
– Beskyttelse mod skadelige ydre stoffer.
– Alle hudtyper.
– Oliefri.

Fås i
2 ml ampuller enkeltvis
Æske med 10 stk
Æske med 30 stk
(lagerføres ikke p.t.)

Fitoproteoglicanos (engelsk: Phytoproteglycans®) ampuller er en dag- og/eller natbehandling, der er let at påføre for at bekæmpe ældningstegn. Gendan den matte og trætte hud på få sekunder uanset hudtype – selv den mest beskadigede – takket være Phytoproteoglycanos®, en aktiv ingrediens der repræsenterer et ikon fra SkinClinic’s udviklingsafdeling, og det er meget vigtigt i alle formler af vores kosmetik . To meget vigtige egenskaber:
– Giver huden glød med det samme.
-Antiaging behandling: giver hudgendannelse, blødgør rynker og genopretter glathed og udstråling til aldrende hud.
Dens serumtekstur fremmer hurtig absorption og er velegnet til alle hudtyper. Den leveres i individuelle ampuller, som er optimal størrelse til daglig brug hjemme eller på rejse. Derudover er den udviklet så den holder op til 3 dage efter åbning.

Kosmetisk anvendelse

1) GLØD
C-vitamin er en af de aktive ingredienser med det største bidrag til lysning af huden. Aktiverer celleregenerering og hjælper med dannelsen af kollagen, giver anti-aging effekt og gendanner hudens glathed og glød.

2. ANTI-RYNKE OG OPSTRAMMENDE HANDLING
Fitoproteoglicanos og organisk silicium øger metabolismen og gendannelse af fibroblaster. På denne måde bliver huden mere fugtet og forbedrer dens tekstur. Dette forstærkes af den styrkende og fugtgivende virkning af hyaluronsyre med lav og middel molekylvægt, der hjælper med at reducere dybden af rynker markant. Derudover beskytter og reparerer den huden mod skader forårsaget af sollys og miljøet. Ydermere giver hyaluronsyren med høj molekylvægt en beskyttende film af huden og modvirker dens dehydrering. Organisk silicium forbedrer den opstrammende virkning af kosmetikken, og Alfa Bisabolol lindrer og genopretter velværen.

Aktive ingredienser

HYALURONSYRE MED LAV MOLEKYLVÆGT (0,2%)
Hyaluronsyre er et stof, der findes naturligt i vores krop. Det vigtigste kendetegn ved hyaluronsyre er dens enorme evne til at indfange vand, danne en hinde på huden, der fugter og forhindrer tab af vand. Da det absorberes i huden, øger det cellevedhæftning og rynkefyldning. Denne polymer opnås ved biomimetiske mekanismer ved hjælp af mælkesyrebakterier, der er i stand til at producere en naturligt forekommende hyaluron identisk med den endogene, der produceres af humane fibroblaster. Takket være sin molekylvægt trænger den ind i huden og virker direkte på epidermis og dermis:
• Regulerer hydrering: styrker foreningen mellem keratinocytter, hvilket gør transepidermalt vandtab mere svært. På denne måde bevarer vi effektiviteten af hudens barriere og dermed hydrering.
• Forøgelse af hudens fasthed ved stimulering af type I kollagen i dermis.

HYALURONSYRE MED MEDIUM MOLEKYLVÆGT (0,2%)

Denne polymer er opnået ved bioteknologi og har en dobbelt funktion:
• Stimulerer hudens forsvar, vedligeholder naturlige niveauer mod bakterier, stimulerer frigivelsen af specifikke antibakterielle peptider.
• Accelererer hudens helingsprocesser, stimulerer keratinocytterne samt spredning og dannelse af fibroblaster.

HYALURONSYRE MED HØJ MOLEKYLVÆGT (0,1%)

Polymer af høj renhed der er istand til at danne en tætsluttende film på overfladen af epidermis, beskytter den både mod eksterne aggressioner, der kan ændre den naturlige lipidbarriere og tabet af vand. Hyaluronsyre molekylernes evne til binding af vand er op til 1000 gange deres egen vægt.

STABILT C-VITAMIN (3%)

C-vitamin er stabiliseret med magnesium, som beskytter C-vitamin mod oxidation og holder det aktivt i 12 timer. Dette C-vitamin i sin stabile form, forbedrer dets egenskaber og virkningen og frigives gradvist til huden uden at irritere den. Det har en antioxidant virkning der effektivt forebygger og korrigerer tegn på ældning og giver huden glød. Derudover har det en lysnende effekt, fordi det hæmmer tyrosinase, som er ansvarlig for melasma. Det har en anti-rynke effekt, da det stimulerer produktionen af kollagen og hyaluronsyre, da det griber ind i omdannelsesprocesserne af prolin til hydroxyprolin.

PHYTOPROTEOGLYCANOS® (5 %)
Phytoproteoglycanos® fremmer cellereparation og regenerering. Det er et sæt af proteiner, glycoproteiner og polysaccharider isoleret fra soya, der takket være sin kædestruktur, skaber et filmdannende system på huden, fugter og udglatter dens overflade betydeligt, hvilket reducerer dybden af rynker. Phytoproteoglycanos® udøver en beskyttende virkning mod ældning af huden, fordi de beskytter og reparerer celler mod skader fra ultraviolet stråling. Derudover fremmer det stimuleringen af kollagensyntesen, hvilket resulterer i en fasthed og blødhed til huden og dermed reducerer rynker.

ORGANISK SILICIUM (5%)

Organisk silicium er et polysaccharid udvundet af alger, som er organiske derivater af silicium. Silicium er en væsentlig bestanddel af hudens struktur, der gør huden istand til at styre optagelsen af aktive stoffer, når det er nødvendigt. Det interagerer med de strukturelle proteiner i dermis, såsom kollagen, elastin og proteoglycanfibre, hvilket sikrer en organisation og arkitektur af matrixen.
Det øger effektiviteten af dannelse af fibroblast, forbedrer dets kvalitet og stimulerer cellefornyelsen.

ALPHA-BISABOLOL (0,8%)

Denne aktive ingrediens kommer fra den æteriske olie af kamilleblomsten med høj anti-inflammatorisk og beroligende effekt. Det er meget effektivt til at bekæmpe eller undgå irritationer og rødme. Den er ideel til at genoprette følelsen af velvære i huden.
Dens styrke ligger i, at det er en 100% aktiv ingrediens, som kun indeholder den aktive form kaldet naturlig alfa-bisabolol.
* Beskytter og reparerer huden mod stress forårsaget af miljøfaktorer.
* Det er en naturlig ingrediens, der fremskynder helingsprocessen og hæmmer inflammatoriske reaktioner.
– Hæmmer vækst af bakterier.
– Den er meget effektiv mod urenheder, irritationer og rødme.

Brugsanvisning

Påfør dag eller nat på ansigt, hals og décolleté og derefter den sædvanlige creme.
Når den er åbnet, kan den opbevares i op til 3 dage. Luk den forsigtigt efter hver påføring.
Selvlukkende ampul