Fedtfrysningsmaskiner – fedtfrysere

CosmetiLine Cryo Lipo giver dig muligheden for, at tilbyde dine klienter de absolut bedste behandlinger med fedtfrysning. Dine kunders tilfredshed er din garanti for, at kunden kommer igen og giver gode anmeldelser, som giver dig endnu flere klienter.

Cosmeticom tilbyder nogle af de mest moderne fedtfrysningsmaskiner på markedet – CosmetiLine Cryo Lipo 2×360 og 4×360, som begge er udstyret med håndtag med 360 graders køleelementer.
Fedtfrysning med en fedtfryser i CosmetiLine serien er derved mere effektive end ældre maskiner, som kun har køleelementer i siderne af håndtagene – og man behøver derfor kun 45 minutters behandling.
Så vidt vides findes kun én anden fedtfrysningsmaskine på markedet, som kan tilbyde 360 graders frysning og den kan kun fryse med 2 håndtag ad gangen og koster mere end det dobbelte.

Begge maskiner kan indstilles til først at varme huden op, før selve nedkølingen påbegyndes. Teoretisk skulle det give en shockeffekt, som skulle gøre behandlingen mere effektiv. I praksis er det dog svært at påvise denne effekt, så de fleste anvender ikke muligheden. Men da andre leverandører lægger vægt på denne mulighed, skal du vide, at du kan gøre det samme med CosmetiLines fedtfrysere.

De ældre fedtfrysningsmaskiner er typisk udstyret med meget dybe håndtag, som skal suge fedtdepotet meget langt ind, før det rammer køleelementerne. For det første gør dette ondt – for det næste kan disse maskiner ikke behandle små fedtdepoter.

CosmetiLine Cryo Lipo 2x360S

CosmetiLine Cryo Lipo 2x360S fedtfrysningsmaskine

 

Fedtfryser med mulighed for behandling med 2 håndtag samtidigt.
De alle håndtag er med 360 graders køleelementer, kan klienten nøjes med 45 minutters behandling, da
Maskinen leveres inkl. 2 håndtag med frit valg mellem 5 forskellige størrelser håndtag (se håndtag længere nede).
Optimal bestykning er med 1 x stor til maven + 2 x af hver af andre håndtag. Ekstra håndtag tilkøbes.

CosmetiLine Cryo Lipo 5×360

CosmetiLine Cryo Lipo 5x360

Fedtfryser med mulighed for behandling med 4 håndtag samtidigt.
Da alle håndtag er med 360 graders køleelementer, kan klienten nøjes med 45 minutters behandling.
Frit valg mellem 5 forskellige størrelser håndtag:

Håndtag til CosmetiLine Cryo Lipo fedtfrysningsmaskine
Optimal bestykning er med 1 x stort håndtag til mave + 2 x hvert af de andre håndtag. Ekstra håndtag kan selvfølgelig tilkøbes.
Da hagehåndtaget faktisk også kan anvendes til behandling af fedtdepoter ved knæ, armhuler og under bryster, kan det være endnu mere optimalt at tilkøbe 2 styk.

Financering af fedtfryser – Du kan vælge mellem
Køb af fedtfryser.
Leasing af fedtfryser – optimalt over 3 eller 5 år med mulighed for at købe maskinen til 10% af købsprisen ved endt leasing.

Uddannelse i fedtfrysning
Cosmeticom tilbyder kursus i fedtfrysning i vort kursuslokale eller ved levering af maskinen.

Service på fedtfryser
Der ydes 1 års reklamationsret på maskine og håndtag.
Service udføres på eget værksted.

Godkendelse og certificeringer
CosmetiLines fedtfrysere har selvfølgelig CE-mærkning og godkendt efter EU-reglerne.
Selv om mange andre skriver at deres maskine er FDA-godkendte efter amerikanske standarder, er dette ikke korrekt. Fedtfrysning er generelt en godkendt behandling af FDA, men de har ikke godkendt specifikke maskiner.

Læs mere om behandling med fedtfrysning

Køb fedtfrysningsmaskine her