SkinClinic

SkinClinic’s historie

SkinClinc blev grundlagt af Cayetano L. Gutiérrez Solano i 2009 og ligger i Alicante i Spanien.

Cayetano er uddannet kemiker og har siden 1989 samarbejdet med mange speciallæger, som efterspurgte specifikke og specialudviklede ansigtsbehandlinger til behandling af forskellige hudproblemer på patienter i hele Spanien. I årene derefter blev der arbejdet sammen med læger indenfor mange specialområder – dermatologi, æstetisk medicin, ernæring m.m.

Sammen med et team af specialister blev der fundet løsninger på specifikke hudproblemer, som gjorde Cayetano og hans produkter berømte blandt læger i Spanien.

Denne positive feedback gjorde at Cayetano besluttede at etablere et state-of-the-art kosmetisk laboratorium, så han og hans team blev i stand til, at producere dermo-kosmetiske produkter i større skala og derved blive tilgængelige for flere. Så i juli 2009 blev Carmado S.L. “født”.

Carmado S.L er stadig blandt Spaniens førende producenter af specialiserede produkter indenfor avanceret hudpleje under varemærket SkinClinic.

Carmado S.L. SkinClinic laboratoriumFilosofi

Hver eneste af SkinClinic produkterne og behandlinger med disse er et resultat af mere end 20 års erfaring og research indenfor dermo-kosmetik.

Du vil opleve at alle SkiniClinic produkter er pålidelige og yderst effektive og at deres formuleringer vil forbedre din eller dine klienters hud – både sundhedstilstand og udseende. Alle tilbudte løsninger er skræddersyet, så behandlinger kan tilpasses enhver hudtypes specifikke behov.

Dette er opnået ved at investere i højteknologisk laboratorieudstyr og forskning, og der er meget værdifuld input og feedback fra alle de specialiserede læger, der diagnosticerer og behandler patienter.
Ved at kombinere forskning og medicinsk daglig praksis er Carmado i stand til at producere dermo-kosmetik, der har vist sig at være meget effektive, og de er også nemme at bruge som en del af daglige hudplejerutiner i klinikker såvel som til hjemmebrug.

SkinClinic’s produkter er udviklet med en “multi-effektivitet”, der får hvert SkinClinic-produkt til at skille sig ud fra resten og baseret på følgende principper:
1. Den høje effektivitet af kombinationen af aktive ingredienser i høj koncentration.
2. Enkelthed i formulering baseret på eksklusive hjælpestoffer for at skabe “brugervenlige” produkter.

SkinClinic og Cosmeticom

Cosmeticom introducerede udvalgte SkinClinic produkter i foråret 2021. Der er mange produkter, som vi selv skal sætte os ind i, forstå og kunne forklare effekten af. Derfor går vi frem skridt for skridt og introducerer løbende nye produkter.

SkinClinic’s produkter kan inddeles i følgende kategorier:

Ansigtspleje
Kropspleje
Hårpleje
Professionelle

SkinClinic produkter

Alle produkter er velegnede til klinikbrug, men professionelle produkter må kun anvendes i klinikker.

Vi har engelske factsheets til mange produkter og vil løbende oversætte disse. Så hvis du ønsker yderligere information om specifikke produkter, kan du altid kontakte os.
SkinClinic har også udarbejdet protokoller for behandlinger. Disse er også under oversættelse og vil blive lagt på hjemmesiden her.

Her finder du protokoller vedrørende behandling med SkinClinic produkter:
Behandling mod Alopeci

Produkterne finder du på vores webshop.
Køb SkinClinic produkter