DMAE Cream

SkinClinic DMAE Creams

Opstrammende creme med lifting effekt

SkinClinic DMAE Cream giver en løftende effekt på ansigt, hals og dekolletage. Derfor er den perfekt at anvende som daglig makeupbase.
Den forebygger og behandler slaphed i ansigtet uanset hudtype. Effekten af DMAE er meget hurtigvirkende og giver særlig synlig effekt når du er træt eller når vejret skifter.
DMAE Cream er en let creme, som absorberes hurtigt. Den giver huden fasthed og lysner den med en silkeeffekt i 12 timer og forstærker den sædvanlige rutine.

Den fås også i en version med solfaktor 30 – DMAE Cream SPF – som kan anbefales i sommerhalvåret, hvis man ikke anvender andre solprodukter. Endelig fås den i en hurtigvirkende version – DMAE Flash Cream – der giver effekt på få sekunder.

DMAE Cream indeholder desuden Thioctic syre og vitamin E som begge har antiaging og antioxidant effekter.

Aktive ingredienser:

DMAE 5%
Opstrammende aktiv ingrediens der forbedrer hudens elasticitet og fasthed. Den har en løftende effekt og opstrammer huden. Derved udglattes rynker og fine linjer.
Glycerol 5%
Har fugtgivende egenskaber, der bekæmper tørhed i ansigtet. Det forbedrer hudens tekstur, så den fremstår glattere og hydreret.

Thioctic syre 0,7%
Kraftig antioxidant som også kendes under navne som lipoinsyre eller ALA. Det er en fedtsyre der styrker celleforyngelse og er både opløselig i fedt og vand, så den let optages gennem hudens lipidlag. Det bekæmper også frie radikaler i både den ydre membran af cellen og i cellevæsken.

C-vitamin 0,6%
Denne er stabiliseret med magnesium. C-vitamin er en stor bidrager til regenerering af huden og produktion af kollagen.

E-vitamin
Fedtopløseligt vitamin der primært fungerer som antioxidant. Det har fugtgivende egenskaber og bekæmper aldring af huden ved forbedring af elasticitet.

Brugsanvisning

Påføres en til to gange om dagen.
Fordel et tyndt lag på ansigt og hals og massér det indtil det er absorberet.
Læs også artiklen DMAE i teori og praksis

Køb her:
DMAE Cream
DMAE Cream SPF
DMAE Flash Cream

Alle 3 produkter indgår i SkinClinic Basislinjen, som er de produkter, som vi anser som vigtige for enhver klinik – både til behandling og videresalg.