Aloe Vera Gel 200%

SkinClinic Aloe Vera Gel 200%

Dobbelt koncentreret med maksimal virkning

Aloe Vera Gel 200% er produceret med koncentreret aloe juice, og til forskel fra andre aloe vera produkter på markedet er dens koncentration op til 100 gange højere.

Koncentrationen af ​​Aloe vera-ekstraktet er 200%, fordi for hver 200 kg Aloe Vera-juice får vi 1 kg af plantens aktive stoffer, og med det laver SkinClinic 100 kg kosmetik.
Af den grund vi kan sige, at vores Aloe Vera indeholder dobbelt så høj koncentration som den oprindelige juice.

Dens høje koncentration af ren aloe vera er det sandsynligvis den gel på markedet med den største beroligende, fugtgivende og hudgenskabende effekt, som giver en friskhed og beroligende effekt med det samme.

Dens tætte geltekstur forstærker disse egenskaber samt fremmer hurtig absorption.
Derfor er den ideel til kosmetisk lindring af enhver uønsket irritation på huden, såsom efter soleksponering, voksbehandling, peeling, mesoterapi eller laserbehandling og i øvrigt også som aftershave.
Aloe Vera Gel 200% er indiceret til alle hudtyper også følsom hud. Den genopretter hudens naturlige balance og hjælper den til at føles frisk, sund og fornyet, når du har mest brug for det.
Ligeledes kan den bruges i tilfælde af kløe eller irritation i hovedbunden.

Kosmetisk anvendelse

1. Hydrering og regenerering
På grund af sit høje indhold af mucilaginøse polysaccharider er aloe vera gelen i stand til at fremme hudregenerering på beskadiget hud, og genoprette dets tidligere udseende og hydrering.

2. Beroligende
Gennem forskellige virkningsmekanismer genererer alle komponenterne et netværk, hvorigennem de processer, der genererer inflammation og irritation i huden, regenereres, og gradvist returnerer huden til sin oprindelige tilstand af komfort og naturlig balance.

Aktive ingredienser

Ren Aloe Vera (1%)
* Aloe Vera gel er udvundet af aloe vera pulp juice fra bladene af Aloe Vera Barbadensis.Beroligende og anti-inflammatoriske egenskaber. Dens antiinflammatoriske virkning skyldes aktiviteten af ​​kromoner og steroler, som hæmmer prostaglandinbiosyntesen og reducerer migration og infiltration af leukocytter og glykoproteiner der blokerer bindingen af ​​antigenet til mastcelleoverfladereceptoren og reducerer histaminfrigivelse og -syntese. og leukotrien-sekretion.
Endvidere bidrager fraktionen af ​​phenolforbindelser på grund af deres antioxidant og hæmmende virkning på leukocytmetalloproteinaser til at moderere den antiinflammatoriske situation ved at reducere den oxidative og aggressive virkning som disse mediatorer ville udøve på den ekstracellulære matrix af det betændte væv.
En anden komponent i gelen, såsom magnesiumlactat, hæmmer histidin-decarboxylase og derfor omdannelsen af ​​histidin til histamin i mastceller, såvel som salicylater, der hæmmer produktionen af ​​prostaglandiner fra arachidonsyre ved at hæmme cyclooxygenase.
Sukker, polysaccharider og phenolforbindelser har en antiinflammatorisk virkning.
Kombinationerne af alle disse virkningsmekanismer forårsager et fald i inflammatoriske processer, der gradvist fremmer udseendet af komfort og en beroligende effekt på angrebet hud.
* Regenerator af hudvæv. Celleregenerering er en konsekvens af den synergistiske virkning af de forskellige bestanddele af gelen, som virker ved at stimulere fibroblastvækst og re-epitelisering og reducere den inflammatoriske fase. Slutresultatet er en stigning i indholdet af kollagen og glycosaminglycaner i det nye væv under reparation. De aktive forbindelser, der er ansvarlige for disse virkninger, vil være: glycoproteiner, promotorer for celleproliferation og Allantoin, der begunstiger re-epitelisering.

Glycerol (5%)
Aktiv der bekæmper tørhed i ansigtet takket være dens fugtgivende egenskaber. Den forbedrer hudens tekstur, så den fremstår glattere, hydreret og under optimale forhold. Derudover tillader det også ilt at nå huden bedre og forhindrer dermed for tidlig aldring af dermis.

Brugsanvisning

Påfør efter behov og giv en bliv massage indtil gelen er absorberet.
Den kan også påføres før en maske.

Generelle advarsler

* Kun til eksternt brug.
* Må ikke påføres øjne, sår eller slimhinder.

Køb her:

Aloe Vera Gel 200% 60 ml tube
Aloe Vera Gel 200% 200 ml tube
Aloe Vera Gel 200% 500 ml pumpeflaske
Aloe Vera Gel 200% 1000 ml bøtte med pumpe