Solcremer

Maximal beskyttelse mod solens stråler

SkinClinic Solcremer SPF50+SkinClinic tilbyder 2 produkter til solbeskyttelse, SYL 100 Sun Lux SPF 50+ og SYL 100 SPF 50+. Sun Lux er en ren solcreme og SYL 100 er en kombination af solcreme og antiage creme. Begge versioner har SPF50+ effekt – faktisk svarende til SPF70, men det må man ikke reklamere med.

SYL 100 Sun Lux SPF50+

Produkt til klinik- og hjemmebehandling (salgsprodukt)

Dette produkt anvendes som afslutning efter behandling med mesoterapi, microneedling og andre æstetiske / ansigts-behandlinger, da det er et rent solfilter.

SkinClinic har udviklet Sun Lux med maximal solbeskyttelse, så den kan anvendes på alle hudtyper, især indiceret i kombination med fedtet hud da den er oliefri. Dens kombinerede formel af organiske og uorganiske solfiltre gør det muligt at blokere al UV-stråling og beskyttelse mod strålingens negative effekter. Derved beskyttes huden og man undgår uoprettelige skader, samt forhindrer fotoældning (eng. photoaging) – altså tidlig ældning af huden som skyldes overdrevet soldyrkelse.

 • Vand- og svedafvisende
 • Ikke-okkulsiv formel med varig barrierevirkning (betyder at cremen ikke lukker huden)
 • Med en mat, blød og silkeagtig finish, uden at efterlade hvide plamager

Derudover er den af maksimal tolerance og er velegnet selv til atopisk hud med solallergi eller hudproblemer.
Kombinationen af organiske og uorganiske filtre giver os mulighed for at beskytte celle-DNA-strukturer globalt, deres mulige skader, samt blokere frie radikaler og alle deres negative virkninger på huden.

Aktive ingredienser

Organiske filtre
Sæt af aktive ingredienser med total absorptionskapacitet af UVA- og UVB-stråling med korte, mellemlange og lange bølgelængder.
Fremragende fotostabile egenskaber, sensoriske og langvarige egenskaber.

Uorganiske filtre
Sæt af filtre af fysisk oprindelse.

 • Effektiv solbeskyttelse med fremragende æstetiske egenskaber for sin gennemsigtighed. Reflekterer, fordeler og absorberer UV-stråling.
  Langvarig neutraliserende virkning mod UVA-stråling.
 • Høj tolerance selv på følsom hud.

SYL 100 SPF50+

Produkt til klinik- og hjemmebehandling (salgsprodukt)

Dette produkt skal anvendes som afslutning efter behandling med mesoterapi, microneedling og andre æstetiske behandlinger, hvis du IKKE udfører en efterfølgende ansigtsbehandling, da den indeholder ingredienser til antiaging behandling.

Udover at give maximal solbeskyttelse, tilfører dette produkt også hydrering og næring til huden.
SkinClinic har udviklet et anderledes koncept indenfor solcreme. SYL 100 SPF50+ er en antiage creme med beskyttelse mod UV-stråling til alle hudtyper – et unikt koncept hvor man kombinerer solcreme med høj solfaktor med forebyggelse og behandling af ældningtegn.
Dens kombinerede formel af organiske og uorganiske solfiltre gør det muligt at blokere al UV-stråling og udviklingen af disses negative virkninger. På denne måde beskyttes huden og undgår uoprettelige skader og samtidig forhindrer fotoældning – netop den tidlige ældning af huden, som skyldes eksponering af solens stråler.

Desuden har SkinClinic udviklet SYL 100 SPF50+ Color, som yderligere dæmper ufuldkommenheder i huden og forener hudtonen ved at give en makeup-effekt.

Dens fløjlsagtige touch og hurtige absorption har gjort SYL 100 til den solcreme mod aldring, der er mest brugt af vore brugere.
Bemærk at der ikke efterlades hvide plamager på huden efter påsmøring.

Aktive ingredienser

Hyaluronsyre med lav molekylvægt (0,3%)

 • Denne polymer er opnået ved biomimetiske mekanismer ved hjælp af mælkesyrebakterier, der er i stand til at producere en HA naturligt identisk med den endogene produceret af humane fibrobalser. Takket være sin lave molekylvægt trænger den ind i huden og virker direkte på epidermis og dermis:
  Regulerer hydrering: styrker foreningen mellem keratinocytter, hvilket gør det vanskeligt at miste transepidermalt vand. På denne måde bevares effektiviteten af hudbarrieren og dermed hydreringen. Ligeledes giver den høje hygroskopicitet, der er iboende i selve hyaluronsyrens kemiske struktur, muligheden for at opnå en ægte “reservoirvirkning” af vand på dette niveau, hvilket bidrager til at opnå og vedligeholde effektiv hudhydrering.
 • Øger hudens fasthed ved at stimulere type I kollagen i dermis.

Collagen
Den anvendte type kollagen er opløseligt. Kollagen er et naturligt fibrillært protein, der er rigeligt af i kroppen i forvejen og udgør støtten til kroppens struktur som bindevævets hovedstof.
Med alderen mindskes dermis’ elasticitet, fasthed og vandretentionsevnen og resulterer i at der opstår flere rynker. Det er en konsekvens af tabet af kollagen i dermis og fordi de resterende kollagen tropefibriller flettes på en rodet måde.

Dens vigtigste kosmetiske virkning er:

 • Gendannelse af tabet af naturlig kollagen på grund af aldring og fremme den korrekte sammenfletning af kollagenfibre med korrekt sammenhæng. Giver tykkelse, modstand og fleksibilitet til huden.
 • Antiaging effekt med beskyttelse af huden mod miljøfaktorer såsom UV-stråling, som fremskynder slid og uorganisering af kollagenfibre.

Organiske filtre
Sæt af aktive ingredienser med total absorptionskapacitet af UVA- og UVB-stråling med korte, mellemlange og lange bølgelængder. Fremragende fotostabile egenskaber, sensoriske og langvarige egenskaber.

Uorganiske filtre
Sæt af filtre af fysisk oprindelse.

 • Effektiv solbeskyttelse med fremragende æstetiske egenskaber for sin gennemsigtighed. Reflekterer, fordeler og absorberer UV-stråling.
  Langvarig neutraliserende virkning mod UVA-stråling.
 • Høj tolerance selv på følsom hud.

SYL 100 SPF50+ indgår i SkinClinic Basislinjen, som er de produkter, som vi anser som vigtige for enhver klinik – både til behandling og videresalg.

Køb alle solcremer her
(husk at oprette konto først, hvis du ikke allerede har)

Guidelines for begge produkter

For at forbedre resultater og vedligeholde en tan, anbefales at exfoliere ansigtet to gange om måneden med Silica Gel Scrub og Cream-Peel.

After sun: Anvend Cleansing Milk eller Facial Cleansing Soap + Refresh Toner.

After sun og genskabelse af hudtilstand: Restoring Cream eller Skin Care Hydrogel

Hvis huden er blevet forbrændt, anbefales påføring en 50/50 blanding af Restoring Cream og Hialucos som ansigtsmaske så ofte som muligt.