D-Stress Mask

D-Stress Mask

Regnererende, beroligende og kølende maske.

D-Stress Mask er et kosmetisk produkt formuleret med Hyaluronsyre og 7 andre effektive aktive ingredienser til genopretning af huden og som giver en hurtig beroligende effekt.
Indholdet af FRESCOLAT® giver en forfriskende og beroligende effekt, som er ideelt til hurtigere regenerering og blødhed, hvis der opstår irritation efter medicinsk-æstetiske procedurer, dermatologiske behandlinger, peeling eller hudslibning.
Produktet er velegnet til alle hudtyper inklusive irriterede og sensitive.

D-Stress Mask er meget mere end en regenererende creme som lindrer og hydrerer huden. Den er også boostet med aktive ingredienser, som er vanskelige at finde i andre cremer, f.eks.:
* Høj hydreringseffekt via hyaluronsyre og Ectoin® med ultra-lav molekylvægt, som sikrer dyb penetration.
* Valget af Grøn Te p.g.a. dets antioxiderende og anti-inflammatoriske virkning. Dette forhindrer nedbrydning af ECM komponenter og beskytter mod fotoældning.
* Ectoin® som forbedrer reparation af hudbarrieren, fugter, er anti-inflammatorisk, antioxiderende og beskytter huden mod blåt lys.

Kosmetisk anvendelse

1) Hudfornyelse
Creme som er rig på aktive ingredienser der modulerer og revitaliserer celleaktivitet – såsom Hyaluronsyre, Ectoin®, Morgenfrue (eng. Calendula), Lægekulsukker (eng. Comfrey) og Aloe Vera.
Dens forskellige mekanismer favoriserer og fremskynder genopretningsprocesserne i stratum corneum.

2) Intensiv hydrering
Hyaluronsyre, Ectoin®, Sød mandelolie og Aloe Vera genererer intensiv hydrering på alle hudtyper og giver glathed, glød og elasticitet.

3) Beroligende
Aktive ingredienser med anti-inflammatorisk og blødgørende egenskaber der leverer en følelse af wellness og komfort ved skadet og irriteret hud. Dette opnås med de aktive ingredienser Frescolat®, Rhamnosoft®, Grøn Te, Morgenfrue, Lægekulsukker og Aloe Vera.

Aktive ingredienser

Grøn Te ekstrakt (2%)
* Antioxidant og lindrende virkning: Polyfenoler forhindrer oxidation af huden og hæmmer enzymet lipoxygenase, der er ansvarligt for fremkomsten af ​​inflammationsprocesser.
* Anti-collagenase virkning. Den hæmmende virkning af collagenase-enzymet forhindrer nedbrydningen af ​​komponenterne i den ekstracellulære matrix.
* Fotobeskyttende virkning på problemer der stammer fra eksponering for UV-stråler. Dens virkningsmekanisme er baseret på dens antioxidant, frie anti-radikal og immunregulerende egenskaber; denne sidste skyldes dets evne til at hæmme filtrationen af ​​makrofager ind i epidermis (betændelse) induceret af UVB-stråler.

Sød mandelolie (3%)
Sød mandelolie har en vigtig fugtgivende og blødgørende virkning. Det favoriserer reguleringen af ​​lipidfasen i hudlaget på grund af dets indhold af umættede fedtsyrer. Den topiske påføring af fysiologiske lipider kan nå nedre lag og dermed forbedre hudens egenskaber.

Morgenfrue (eng. Calendula) (3%)
Blødgørende, anti-inflammatoriske, helende og revitaliserende egenskaber af beskadiget og sensitiv hud, der giver blødhed og glathed.

Frescolat® (1,5%)
Beroligende derivat af menthol udvundet af pebermynte.
Bredt udvalg af kølende midler der giver en mærkbar fornemmelse af friskhed og beroligelse på huden.

Aloe Vera (1%)
Aloe Vera indeholder E-vitamin og har fugtgivende egenskaber til at nære og revitalisere huden. Det har også antiinflammatoriske, helbredende, regenererende, blødgørende, bakteriedræbende og anti-frie radikaler egenskaber.

Ectoin® (1%)
Ectoin® er en aktiv ingrediens opnået ved bioteknologiske processer af mikroorganismen Halomonas elongata. Det har forskellige kosmetiske virkninger:
* Fremmer reparationen af ​​hudbarrieren: Stimulerer og reparerer de cellulære funktioner, der er ansvarlige for hudens aldring, og genererer en global beskyttelse af huden mod eksterne stoffer med lang varighed. Denne funktion forstærkes af dens evne til at regulere hudens indhold af vand og undgår de transepidermale dehydreringsprocesser, der er så almindelige, når hudbarrieren er beskadiget.
* Hydrering: Ectoin®-molekylet er meget hygroskopisk, hvilket betyder, at det er i stand til at opfange store mængder vand og skabe et kompleks kaldet “Ectoin® Hydro Complex”, som omgiver celler, enzymer, proteiner og andre molekyler, og danner en beskyttende fugtgivende og nærende kappe. Derfor stabiliseres cellemembraner, hvilket reducerer oxidative processer og undertrykkelse af ​​gener, der er ansvarlige for inflammatoriske processer.
Ectoin® genopretter og regulerer hydreringen af ​​huden og danner en belægning, der holder på vandet.
* Lindrende virkning: Lindrer irriteret og beskadiget hud, takket være dens evne til at beskytte og stabilisere cellemembranen, hvilket opnår mindre cellulært oxidativt stress og en reduktion i ekspressionen af ​​skadelige inflammatoriske gener.
* Antioxidant: Ectoin® beskytter huden mod beskadigelse og acceleration af tegn på fotoældning på grund af UVA- og UVB-stråling gennem beskyttelsen af ​​Langerhans-celler.
Disse celler udøver en indledende og regulerende virkning på immunresponset mod eksterne midler såsom frie radikaler. Cellerne danner et netværk, der er i stand til at fange antigenerne, bearbejde dem og transportere dem til de sekundære lymfoide organer for at stimulere proliferationen af ​​T-lymfocytter. Ved denne induktion af antistoffer initieres det specifikke immunrespons mod antigenet.
Derfor kan vi konkludere, at et fald i antallet af Langerhans-celler er et tegn på hudskader og aldring.
* Beskyttelse mod blåt lys: De seneste års stigning i de forskellige teknologier har genereret en stigning i blå stråling og dermed hudskader.
Solcremer er i stand til at generere beskyttelse mod UVA- og UVB-stråling, men ikke mod blåt lys. Blåt lys er den del af lysspektret, der er synligt for det menneskelige øje med en kortere bølgelængde (420-440 nm) og højere energi.
De vigtigste kilder til blåt lys er: solen og fluorescerende skærme, LED-lamper, fjernsyn, computere, smartphones, iPads o.l.
Lysmængden der udsendes af disse enheder, er meget lille sammenlignet med solens, men samlet set giver antallet af timer og den kontinuerlige nærhed til disse enheder virkninger på mellemlangt og langt sigt.
Ektoin® beskytter huden mod de cellulære oxidative processer, der udløser blå stråling på huden, men ikke som et filter ved at absorbere UV-stråling, men derimod ved at beskytte epitelcellerne og resten af ​​hudkomponenterne som en “skal”, der er i stand til at beskytte hud.

Rhamnosoft® (0,5%)
Den bruges som en wellness-aktivator, der kombinerer beskyttelse og komfort af huden. Det fungerer som et beskyttende middel mod skader forårsaget af ydre aggressioner, der fremskynder hudens aldring.

Hyaluronsyre med lav molekylvægt (0,2%)
Hyaluronsyre findes naturligt i vores krop.
Dens vigtigste egenskab er dens fantastiske evne til at opfange og fastholde vand.
Denne polymer opnås ved biomimetiske mekanismer ved hjælp af mælkesyrebakterier, der er i stand til naturligt at producere HA identisk med den endogene HA produceret af humane fibroblaster.
Takket være sin molekylvægt trænger den ind i huden og virker direkte på epidermis og dermis:
* Fugtregulerende: Styrker bindingen mellem keratinocytter, hvilket gør transepidermalt vandtab vanskeligt. På denne måde bevarer vi effektiviteten af ​​hudbarrieren og dermed hydreringen. Ligeledes gør den høje hygroskopicitet, der er iboende i den kemiske struktur af hyaluronsyre, det muligt at opnå en ægte “reservevirkning” af vand på dette niveau, hvilket bidrager til at opnå og opretholde effektiv hudhydrering.
• Forøgelse af hudens fasthed ved at stimulere type 1 kollagen i dermis.

Brugsanvisning

Professionel brug
Kan anvendes efter enhver behandling. Påføres i et tykt lag som en maske og efterlades i 10-15 minutter. Fjern derefter det overskydende, men skyl / afrens ikke.

Hjemmebehandling
Som fugtighedscreme på atopisk og sart hud. Påfør morgen og/eller aften på renset hud.
Efter medicinsk-æstetiske behandlinger påføres det efter din behandlers anvisninger.

Intensivt brug
I tilfælde af moderat eller intens irritation foreslår vi at blande D-Stress Mask og Hialucos i lige dele og påføre efter behov, så mange gange som nødvendigt, indtil ubehaget forsvinder.

Generelle advarsler

* Anvendes kun eksternt.
* Må ikke påføres øjne, sår eller slimhinder.
* Må ikke anvendes umiddelbart efter behandling med Radiofrekvens (RF) eller Lysterapi.

Køb her:
D-Stress Mask i 5 ml sachet
D-Stress Mask i 200 ml tube til klink og hjemmebehandling
D-Stress Mask i 500 ml pumpeflaske til klinikbrug