mokosh cosmetics

mokosh cosmetics

Cosmeticom lancerer nu den økologiske hudplejeserie fra Mokosh Cosmetics.

Mokosh Cosmetics er et polsk familefirma, som er startet af Anna Didiuk og Anna Rutkowska-Didiuk i april 2014. Brandets navn stammer fra en gammel slavisk gudinde, som beskyttede kvinder og afgrøder.

MOKOSH Cosmetics grundlæggere

Opskrifterne til Mokosh produkter er resultatet af samarbejdet mellem teknologer og kosmetologer – med fokus på forbrugeres og behandleres reelle behov.

Brandets grundlæggere har stor fokus på miljøet. Der produceres f.eks. meget lidt trykt materiale – og det der trods alt printes er gjort på genbrugspapir og pap. Al emballage er f.eks. produceret af genbrugspap. Der tilbydes heller ikke store flotte kataloger på print. Kataloget findes kun som pdf – skriv til info@cosmeticom.dk hvis du ønsker at modtage kataloget.

Produkter
Alle produkter kan anvendes i både klinik og hjemme. De kan altså alle sælges til slutkunder. Mange produkter findes i to størrelser – en til professionelt brug og en mindre til videresalg.

MOKOSH produkter

Produktkategorier

Ansigtspleje

Regenerating Anti-pollution Face Cream – Raspberry

Regenerating Anti-pollution Face Cream – Raspberry

Denne ansigtscreme er udviklet til at beskytte din hud mod uønskede effekter af eksterne faktorer og samtidig pleje din hud i dybden. Planteolier indeholder umættede fedtsyrer, som er elementer i den hydrolipide film, som hjælper med at regenerere byggestenene i cellerne.
Planteolier er også en rig kilde til E-vitamin, som i dets naturlige form trænger dybt ind i huden og beskytter den mod negagive effekter af frie radikaler.
Et komplex af ekstrakter beskytter mod negative effekter af tungmetaller. Naturlige ekstrakter fra æbler og ferskner indeholder C- og B-vitaminer, frugtsyrer og mineraler, som tilfører huden fugt, lysner huden og beskytter mod frie radikaler.
Ekstrakter af Panax ginseng-roden har også antioxidant-effekt og modvirker de oxygen-frie radikaler, som er ansvarlige for tidlig aldring af huden.
Hyaluronsyre, som er et naturligt element i cellerne, binder vand i hudens overflade. Desuden tilfører det fugt og beskytter ansigtshuden.
Korn-ekstrakter fra hvede og byg tilfører næring og har opstrammende effekt, og danner samtidig en barriere mod uønskede miljøfaktorer.

Cremen nærer og beskytter ansigt, hals og décolletè ved regelmæssigt brug.

* Beskytter huden mod negative eksterne faktorer og urenheder
* Forbedrer hudens fugtindhold
* Beroliger og lindrer inflammation
* Udglatter og opstrammer huden
* Beskytter huden mod frie radikaler
* Forsinker aldringsprocessen
* Reducerer fine rynker og linjer
* Stimulerer huden til regenerering og nærer den

Aktive ingredienser: Raspberry seed oil, Fruit juice froma pples and peaches,Ginseng root extract,Hyaluronic acid,Argan oil,Evening primrose oil,Cerea lseed extract (wheat and barley),Carrot root oil.

Køb her

Bronzing Body & Face Balm Orange & Cinnamon

Mokosh Bronzing Body Face Balm Orange & Cinnamon

En nærende og fugtgivende balm med en orientalsk dugt af appelsiner og kanel giver din hud en smuk og naturlig farvetone, som passer til forårets og forsommeren. Ikke så kraftig som en selvbruner, men en nuance som netop passer til årstiden.
En overflødighed af naturlige olier fra Baobab, Solsikke og Gulerod modvirker at huden tørrer ud. Udtræk af bær fugter og udtræk af appelsin revitaliserer og lindrer irritationer.
Bronzing body & facebalm indeholder desuden lindrende Aloe Vera samt Vitamin-E, der virker som antioxidant.
På toppen af alt dette, er balm’en beriget med en innovativ forbindelse af naturlig oprindelse “MelanoBronze”, med extrakt af Vitus agnus castus (Munkepeber / Kyskhedstræ som stammer fra Middehavslandene). Extrakten øger den naturlige pigmentation ved at stimulere produktion af melanin i melanocytterne (pigmentcellerne).
Takket være alle disse ingredienser, bliver huden mørkere på samme måde, som hvis du tager solbad – men uden at udsætte dig for UV-stråling.

Ingredienser (INCI): Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Decyl Cocoate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cetearyl Alcohol, Dihydroxyacetone, Sorbitol, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Rhus Verniciflua Peel Cera, Trehalose, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Adansonia Digitata (Baobab) Seed Oil, Cetearyl Glucoside, Benzyl Alcohol, Vitex Agnus Castus (Chasteberry) Extract, Acetyl Tyrosine, Stearic Acid, Daucus Carota Sativa (Carrot Tissue) Oil, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Extract, Xanthan Gum, Parfum, Tocopherol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Dehydroacetic Acid, Cinnamal, Citral, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalol.

Køb her

Kropspleje
Detaljer følger

Håndpleje
Detaljer følger

Scrubs til kroppen
Detaljer følger

Essentielle olier
Detaljer følger

Pleje til børn og baby
Detaljer følger

Bad
Detaljer følger

MOKOSH icon
MOKOSH icon linjen indeholder ingen parfumer eller essentielle olier. Produkternes dufte stammer udelukkende fra de udvalgte ekstrakter, der er tilsat. Og ekstrakterne har dermed ikke kun fantastisk virkning på huden, men også en mystisk dragende aroma fra vanilje og timian.

Produkterne er nu tilgængelige i webshoppen og hos forhandlere.

Forhandlere:
Skincare Factory, Frederiksberg