GLAMCOR Multimedia Extreme

Glamcor’s mest avancerede arbejdslampe.

Køb i Cosmeticom Webshop

Lamper
Med GLAMCOR Multimeda Extreme kan du styre lampernes farvetemperatur, hvilket giver dig mulighed for at skifte fra koldt til varmt lys i 3 step og desuden styre lysstyrken via fjernbetjening eller på siden af controlleren på stativet. I nogle situationer er det godt med koldt lys (hvidt lys) og i andre er det bedst med varmt lys (gulligt lys) – både ved arbejde og ved fotooptagelser.

Lamperne er perfekte som arbejdslamper, da de giver optimal belysning under alle forhold. De fleksible arme gør det nemt at justere placering og vinkel.

Ekstra arm
Den ekstra arm mellem de to lamper kan holde en smartphone, iPad eller spejl.

Foto- og videooptagelser
Du kan let tage før efter billeder eller video under perfekt belysning eller køre streaming video til f.eks. facebook. GLAMCOR Multimedia Extreme løser mange behandleres problem med at ramme den samme belysning ved optagelse af før og efter billeder. Der medfølger også holdere til almindeligt kamera og en universalholder til alt andet udstyr.

Det er også muligt at tage selfies med din smartphone via Bluetooth controlleren og knap på fjernbetjeningen.

Den centrale controller på stativet har desuden USB strømstik, så du kan oplade din smartphone mens den sidder i stativet.

Spejl
Ved at montere et spejl på den ekstra arm får kunden mulighed for selv at følge med i sin behandling – uden at det generer behandleren.

Fjernbetjening
Den medfølgende fjernbetjening er handy til tænd/sluk, styring af lystemperatur, styrke og optagelse af selfies.
Der er også 3 hukommelsesknapper (M1-M3), som kan huske dine lampeindstillinger – perfekt til før/efter optagelser, så du får den samme indstilling på begge optagelser.

GLAMCOR Multimedia Extreme taske

GLAMCOR Multimedia Extreme leveres i bæretaske og samles let på et par minutter. Perfekt til dig der arbejder flere forskellige steder og har brug for at tage den med dig. Der medfølger også spejl, som desværre ikke kan være i bæretasken.GLAMCOR Multimedia Extreme remote control

GLAMCOR Multimedia Extreme med smartphone GLAMCOR Multimedia Extreme med spejlGLAMCOR Multimedia Extreme controllerGLAMCOR Multimedia Extreme fleksible lamper