Hydra Needle

Microneedling med seruminjektion
Hydra Needle

Købes i Cosmeticom Webshop

Hydra Needle 2.0 er et nålehovede med serumbeholder til  microneedling  behandling, som er velegnet til at føre serum ned i den øverste del huden (dermis) i ansigt, på hænder eller i hovedbund. Nålehovedet er specielt velegnet til den tynde hud omkring øjnene (0,25 mm) og til behandling af pigmentpletter (0,25 eller 0,5 mm).

Hydra Needle nålehoved

Hydra Needle 2.0 leveres med 20 titaniumnåle belagt med 25 karat guld i 0,25 eller 0,5 mm nålelængde. Nålehovedet er sterilt indpakket og bør efterfølgende decinficeres både før og efter brug med Klorhexidin el. lign.

Beholderen på Hydra Needle fyldes med en serum efter hudproblem. Ryst beholderen et par gange. Nålehovedet laver 20 huller i huden pr. tryk og doserer serummet på huden. Efter behandling masseres det behandlede område, så man får fordelt serummet ned i hullerne.

Hydra Needle - sådan gør du

Hydra Needle kan f.eks. benyttes med følgende serummer:
Neutriherbs Hyaluronsyre serum med vitamin C til generel vedligeholdelse af de fleste hudtyper – specielt velegnet til udtørret og kedelig hud.

Neutriherbs Vitamin C serum med hyaluronsyre er specielt velegnet til lysning af pigmentpletter.

Neutriherbs Retinol serum med vitamin E er specielt velegnet til bekæmpelse af acne – må dog ikke benyttes med Hydra Needle eller dermaroller ved aktiv acne udbrud, da bakterier derved smittes. Vent til acne udbrud er faldet til ro.

Alkemie Nature’s DNA er specielt velegnet til anti-age behandling. Indeholder Q10, vitamin E og andre aktive ingredienser.

Alkemie Skin Superfood er virkelig supermad til din hud. Indeholder vitamin C, E, F  og andre aktive ingredisenser.

Efter behandling bør huden beroliges med en ansigtsmaske – en creme eller en microfibermaske.

Vi anbefaler:

Neutriherbs Lightnening & Whitening Mask som er blegende og lysnende og samtidig virker beroligende.

Neutriherbs Q10 Collagen Facial Mask som tilfører huden essentielle antioxidanter og virker beroligende.

Alkemie Rapid Relief som beroliger irritation og regenererer sensitiv hud.