Breasts firming serum

breasts firming serum

Breasts firming serum

kr. 249 ,-

12 aktive og økologiske ingredienser

Beskyttende, baseret på 100% naturlig formel til bryster. Opbygget med patenterede multilag af plante liposomer.

  • Minimerer kløe
  • Forhindrer strækmærker
  • Opstrammer

Brugsvejledning:

  • Dit bryst vil udvide sig under graviditeten, i nogle tilfælde helt op til fire gange størrelse.
  • Én ting er dog sikkert; dine bryster kommer til at ændre sig i størrelse. Dertil følger kløe og spændinger. Påfør BREAST FIRMING SERUM fra Momme som en del af din daglige pleje. Fordel serum i cirkelbevægelser fra halsen og ned til brystvorterne. Husk, ikke at gnubbe dine brystvorter for hårdt, da det udløser et hormon, som kan sætte fødslen i gang. Massér dit venstre bryst med din højre hånd i cirkelbevægelser med uret, og det højre bryst med din venstre hånd med samme fremgangsmåde.
  • Den BH du ifører dig under graviditeten, er meget vigtig. Den skal være lavet af naturlige og åndbare materialer, så du får det mere behageligt.
  • Massér dine bryster forsigtigt, når du tager et bad, da det hjælper dine bryster med at blive mere hårdføre. Veksel mellem varmt og koldt vand; det vil afhjælpe dine anspændte og ømme.

Hele 70% af kvinder er ikke tilfredse med deres brysters udseende.

Ingrediensernes virkning

Momme benytter kun ingredienser der er ECOCERT certificeret eller økologiske og bæredygtige. For at opnå EU’s ECOCERT cerficiering, skal produktet ikke blot være økologisk og bæredygtigt. Det skal også have en naturlig oprindelse fra plantebaserde produkter (min 95%), være uden parabener, uden syntetiske farvestoffer, uden syntetisk alkohol og uden syntetisk parfume. Derudover er der ingen testning på dyr og produkterne er ligeledes GMP (Good Manufacturing Practice) certificeret.

CELLIKE
En innovativ planteingrediens, som har udvist en usædvanlig høj lighed med de fysiologiske egenskaber i huden. Et liposom som hjælper med at genskabe og reparere skadet hud samt vedligeholder fugtniveauet.

LIPOUT
Ingrediens udviklet af mikroalger og som har vundet adskillige internationale priser for den opstrammende effekt og beskyttelse mod strækmærker. Forebygger desuden dannelse af cellulite.

CAMADERM
Extract af revlingebær som hæmmer nedbrydningen af collagen og elastin. Styrker blodårer og øger mikrocirkulationen. Reducerer strækmærker betydeligt.

KIGELIA AFRICANA
Extrakt af pølsetræets blade har en kraftig opstrammende virkning. Det styrker brystets form og hudens elasticitet.

MACADAMIA OLIE
Økologisk og bæredygtigt produceret Nærer og beroliger huden. Reducerer irritation og rødmen i huden – også efter solpåvirkning.

PLANT BIOLIPID COMPLEX
Har en biologisk struktur som ligger meget tæt på den menneskelige hud. Lindrer, blødgør og genskaber den beskyttende barriere på huden. Reducerer irritation.

OLIVEN SQUALANE
En komponent som virker på celleniveau i overhuden og som forstærker og styrker den. Modvirker dehydrering af huden og har en anti-aging effekt. Antioxident som øger virkningen af aktive ingredienser som tilføres huden.

NATURLIG E-VITAMIN
Lindrer irritation og styrker regenerering af hud.

FUCOCERT
Gør huden ekstra blød og har en anti-aging effekt. Giver kort- og langtidsvirkende fugt til huden.

TSUBAKI OIL
Eksklusiv olie fra den japanske Vinter Rose. Øger produktioen af collagen, øger elasticitet og forebygger dannelsen af strækmærker.

ROSENOLIE
Antiseptisk og antiinflammatorisk – indeholder regenererende ingredienser, som blødgør ar og skadet hud. Modvirker dannelsen af strækmærker.

SHEASMØR
Indeholder mange nærende stoffer, vitaminer og antioxidanter. Har høj grad af regenererende og beskyttende virkning (et naturligt UV filter). Øger fugt og elasticitet i huden.

 

 

Ingredienser: Aqua, Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Cetyl Alcohol, Isostearyl Isostearate, Polyglyceryl-6 Distearate, Camellia Japonica Seed Oil, Rose Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Jojoba Esters, Polyglyceryl-3 Beeswax, Hydrogenated PhosphaUdylcholine, Kigelia Africana Leaf Extract, Butyrospermum Parkii Shea BuNer, Biosaccharide Gum-1, Empetrum Nigrum Fruit Juice, Xanthan Gum, Phytosterols, DehydroaceUc Acid, Carrageenan, Benzyl Alcohol, Tocopherol, Caprylic /Capric Triglyceride, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Plankton Extract, Ceramide 3, Macadamia Ternifolia Oil, Phospholipids, Glyceryl Caprylate, Glycine Soya (Sterol), Stearic Acid, Palmitoyl PG-Linoleamide, Squalane, Tetrasodium Glutamate Diacetate.