To be honest… It’s pure

 

Alkemie

 

Alkemie er den kosmetik vi ønsker, til os selv. Det er derfor, vi kan være sikre på vores produkter kun indeholder ingredienser med positiv effekt på huden og humøret. Grib chancen, vær med i revolutionen med Alkemie!

Vi tror kun på skabelsen af rene produkter, fri for ingredienser, som kan have en negativ effekt på hudens humør. Vores kosmetik med multiformål sigter primært mod at tilbyde målbar effekt. Såvel at produkterne skal give mere velvære og selvtillid hver dag. Det er derfor vi kun bruger de bedste ingredienser fra etiske og fuldt kontrollerede kilder. Når vi skaber hvert produkt, udvælger vi de mest effektive naturlige ingredienser, hvis effekt er bevist gennem strenge kliniske test. Vi arbejder sammen med de bedste producenter af råmaterialer i verden. Vi lærer af de klogeste, og deler vores egen erfaring i samskabende interessante projekter.

 

Alkemie produkt information

 

Der er ikke nogen tilfældige råmaterialer i sammensætningen. Kombinationen af den seneste teknologi og de effektive aktive ingredienser er den eneste effektive måde at imødekomme kravene, fra de stadig mere bevidste forbrugere. Vi vælger ikke ingredienser med 3D eller 4D effekt; vi vælger ingredienser med 5D effekt på alle sanser og planer, som vi må opretholde for at få den fulde effekt.

De fire serier i Alkemie kan opfylde behov for alle hudtyper!

 

Alle Alkemie produkter er:

 

 

2 comments

 1. pia Grønborg says:

  Jeg forventer at blive certificeret som kosmetolog primo marts og ønsker umiddelbart herefter at starte klinik. På den baggrund leder jeg efter et Mærke til min klinik. Jer er uddannet på Nordsjællands Kosmetologskole med Dermalogica. Har i nogle brochurer eller andet inspirationsmateriale i kan sende mig

  Med venlig hilsen
  Pia Grønborg
  Stenlandsengen 7
  3200 Helsinge
  Tlf.: 22 88 12 26

  • adm1n says:

   Hej Pia
   Undskyld at vi havde overset dit opslag.
   Vi skal nok sende dig information.
   Hvis du kommer til Beauty18 i Øksnehallen 3-4 marts, kan du kigge forbi stand 83.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *