Soothing balm for nipples

soothing balm for nipples

Soothing balm for nipples, 50 ml

kr. 129 ,-

2 aktive og økologiske ingredienser

Baseret på en 100% naturlig formel, intensiv fugtgivende creme til brystvorter. Helt sikker at bruge for både mor og barn.

  • Styrker
  • Giver fugt
  • Beroliger

Brugsvejledning: Vask hænderne grundigt før produktet påføres. Opvarm en lille mængde salve mellem fingrene og spred det ud over brystvorten, inklusiv areola området. Salven er så mild, at den kan bruges til hver amning. Der er ikke behov for at vaske salven af huden. Brug den også under graviditeten, så brystvorterne forberedes til amning.

Ingrediensernes virkning

Momme benytter kun ingredienser der er ECOCERT certificeret eller økologiske og bæredygtige. For at opnå EU’s ECOCERT cerficiering, skal produktet ikke blot være økologisk og bæredygtigt. Det skal også have en naturlig oprindelse fra plantebaserde produkter (min 95%), være uden parabener, uden syntetiske farvestoffer, uden syntetisk alkohol og uden syntetisk parfume. Derudover er der ingen testning på dyr og produkterne er ligeledes GMP (Good Manufacturing Practice) certificeret.

MEDILAN ULTRA
Den reneste form for lanolin. Den minder meget om de fysiske og kemiske kvaliteter huden har i forvejen. Det virker som et reservoir af fugt og opretholder et højt niveau af væske i mere end 8 timer efter brug. Det skaber en semipermeabel film på huden, hvilket hjælper til at hele skader og genopbygger hudens normale funktioner. Kliniske studier har bekræftet, at det accelererer helingen af mikroskader og forhindrer nye opstår.

ØKOLOGISK SOLSIKKEOLIE
Let og fin madlavningsolie, som er perfekt til at fugte huden. Normaliserende og lindrende effekt.

 

Ingredienser: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lanolin.