Silky-smooth baby oil

silky-smooth baby oil

Silky-smooth baby oil, 100 ml

kr. 189 ,-

11 aktive og økologiske ingredienser

Bemærkelsesværdigt nok, er denne creme den eneste babyolie i verden, der er fremstillet på en naturlig måde. Den er let og absorberes nemt, så den tillader huden at ånde samtidig. Indeholder den højeste kvalitet olie og aktive ingredienser, der garanterer en bred vifte af intensiv og aktiv pleje, selv til den meget tørre og sensitive hud.

  • Olierer
  • Blødgør
  • Styrker

Brugsvejledning: Påfør en lille mængde olie og massér det forsigtigt ind på ren og tør hud. Brug det til en massage, hovedbund eller hår.

Ingrediensernes virkning

Momme benytter kun ingredienser der er ECOCERT certificeret eller økologiske og bæredygtige. For at opnå EU’s ECOCERT cerficiering, skal produktet ikke blot være økologisk og bæredygtigt. Det skal også have en naturlig oprindelse fra plantebaserde produkter (min 95%), være uden parabener, uden syntetiske farvestoffer, uden syntetisk alkohol og uden syntetisk parfume. Derudover er der ingen testning på dyr og produkterne er ligeledes GMP (Good Manufacturing Practice) certificeret.

BABASSU
Udvundet af frugten af den tropiske palme Athaliah. Har en stærk beroligende og regenererende virkning.

MACADAMIA
Nærer og beroliger huden. Reducerer irritation og rødmen i huden – også efter solpåvirkning.

SOLSIKKEOLIE
Let og fin madlavningsolie, som er perfekt til at fugte huden. Normaliserende og lindrende effekt.

VINDRUEKERNEOLIE
En let olie som nemt absorberes af huden og har en langtidsvirkende fugtgivende effekt. Det har en naturlig anti-allergisk effekt. Modvirker produktion af emner, som kan nedbryde collagen.

PLANT BIOLIPID COMPLEX
Har en biologisk struktur som ligger meget tæt på den menneskelige hud. Lindrer, blødgør og genskaber den beskyttende barriere på huden. Reducerer irritation.

MANDELOLIE
Giver blød og smidig hud og er perfekt til hudpleje under graviditeten. Mandelolie er rig på vitaminer og antioxidanter.

SESAMOLIE
Blødgør og olierer huden. En potent antioxidant som har detox virkning og stimulerer blodcirkulationen.

VANDMELON OLIE
Giver fugt, let og delikat. Absorberes nemt og gør huden blød.

NATURLIG GEL SUBSTANS
Udvundet fra Cassava planten. Neutral og venlig for huden. Ændrer oliven-konsistensen fra flydende til gel uden brug af viskose.

BISABOLOL
Udvundet fra kamille. Virker antibakterielt; beroliger huden og accelererer hudens regenerering.

NATURLIG E-VITAMIN
Lindrer irritation og styrker regenerering af hud.

 

Ingredienser: Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, ViUs Vinifera (Grape) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Dextrin Palmitate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Isoamyl Cocoate, Macadamia Ternifolia Oil, Orbignya Oleifera Seed Oil, Citrullus Lanatus Seed Oil, Phospholipids, Glycine Soya Sterol, Stearic Acid, Glycerin, Palmitoyl PG-Linoleamide, Squalane, Parfum, Tocopherol (mixed), Beta-Sitosterol, Squalene, Bisabolol, Citral, Citronellol, Coumarin, Gearaniol, Limonene, Linalool.