Nappy care cream

nappy care cream

Nappy care cream, 50 ml

kr. 159 ,-

12 aktive og økologiske ingredienser

Baseret på en 100% naturlig formel. Cremen bruges til at smøre huden, der er lukket inde bag bleen. Den er uden duft og er allergivenlig. Kan benyttes til selv den mest sensitive, allergisarte og eksemramte hud.

  • Beskytter mod slidsår
  • Opbygger beskyttende barriere
  • Beroliger irritation

Brugsvejledning: Fordel et tyndt lag på balderne, lysken og hudfolder eller andre områder, der er udsat for kan være udsat for gnidninger. Gentag efter hvert bleskift eller efter behov.

Ingrediensernes virkning

Momme benytter kun ingredienser der er ECOCERT certificeret eller økologiske og bæredygtige. For at opnå EU’s ECOCERT cerficiering, skal produktet ikke blot være økologisk og bæredygtigt. Det skal også have en naturlig oprindelse fra plantebaserde produkter (min 95%), være uden parabener, uden syntetiske farvestoffer, uden syntetisk alkohol og uden syntetisk parfume. Derudover er der ingen testning på dyr og produkterne er ligeledes GMP (Good Manufacturing Practice) certificeret.

CASTOR OLIE
Kraftig olie. Den beskytter, giver fugt og støtter hudens regenerering.

PLANTEBASERET BIOLIPID

En sammensætning som ligger tæt på hudens eget fedtlag. Har en beroligende og blødgørende virkning, som beskytter og genskaber hudens barriere mod irritation og overfølsomhed.

MACADAMIA OLIE
Økologisk og bæredygtigt produceret Har opstrammende virkning og forebygger strækmærker. Macadamia olie tilfører desuden huden fugt og har en regenererende virkning. Stimulerer lymfesystemet.

BABASSU OLIE
Udvundet af frugten af den tropiske palme Athaliah. Har en stærk beroligende og regenererende virkning.

OLIVEN SQUALANE
En komponent som virker på celleniveau i overhuden og som forstærker og styrker den. Modvirker dehydrering af huden og har en anti-aging effekt. Antioxident som øger virkningen af aktive ingredienser som tilføres huden.

ZINKOXID
Det højeste niveau er opnået i cremen – over 20%. Beroliger irritationer og gnidesår. Den skaber en åndbar film på huden, der effektivt beskytter mod irritationer.

BISABOLOL
Udvundet fra kamille. Virker antibakterielt; beroliger huden og accelererer hudens regenerering.

ORGANISK GLYCERIN
Giver og holder på fugt i huden og afviser vand på overfladen.

MANDELOLIE
Giver blød og smidig hud og er perfekt til hudpleje under graviditeten. Mandelolie er rig på vitaminer og antioxidanter.

VANDMELON OLIE
Giver fugt, let og delikat. Absorberes nemt og gør huden blød.

NATURLIG E-VITAMIN
Lindrer irritation og styrker regenerering af hud.

CARNAUBA VOKS
Unvundet fra det brasilianske palmeblad, Copernica Cerifera, som beskytter mod og forhindrer væsketab.

 

Ingredienser: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Zinc Oxide, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Orbignya Oleifera Seed Oil, Hydrogenated Castor Oil, Isoamyl Cocoate, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Citrullus Lanatus Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Phospholipids, Glycine Soja Oil, Stearic Acid, Glycerin, Palmitoyl PG-Linoleamide, Squalane, Tocopherol (mixed), Beta-Sitosterol, Squalene, Bisabolol.