MomMe

MomMe serien er et signifikant gennembrud indenfor pleje til babyer og børn – svaret til de bekymrede forældre, der aktivt søger efter en måde, de kan drage omsorg for deres børns hud. Oveni er det også en mulighed for børn vis hud, af forskellig årsag, behøver øjeblikkelig hjælp og særlig pleje: eks. Børn med allergier, børneeksem, etc. MomMe serien består af produkter til mor og barn.

Vores erfaringer indenfor kosmetikbranchen har givet os de bedste forudsætninger for at udvælge de mest sikre, aktive ingredienser til vores produkter. Vi har udvalgt alt omhyggeligt. Kun accepteret ingredienser med bevist, naturlig oprindelse såvel som sikre beviselige testresultater. MomMe kosmetik består ikke af nogen former for skadelige kemiske stoffer, der kan have en negativ effekt for den kommende mors hud eller det lille barn. MomMe er derfor et svar til de bevidste forældre, som leder efter unikke, sikre og effektive løsninger for dem selv og deres børn. Fordi styrken ligger i naturen!

– MomMe

 

Huden på det lille barn og dets mor kræver særlig pleje. Hvert af MomMe linjens produkter er blevet udviklet til at støtte hudens naturlige funktioner, selv de mest sarte, sensitive og krævende hudtyper. Særligt udvalgte ingredienser, komplimenterer og styrker hinanden, så MomMe er naturligt, sikkert og samtidig effektivt.

Alle ingredienser er naturlige og udledt fra økologiske landbrug. De fleste af dem har opnået ECOCERT certifikatet.

 

 

 

 

 

 

 

 

ECOCERT certificering: For at opnå EU’s certficiering, skal produktet ikke blot være økologisk og bæredygtigt. Det skal også have en naturlig oprindelse fra plantebaserde produkter (min 95%), være uden parabener, uden syntetiske farvestoffer, uden syntetisk alkohol og uden syntetisk parfume.

 

 

Produkter til børn

 

nappy care cream

Nappy care cream

magic baby oil

Magic baby oil

Herbal treatment butter

Herbal treatment butter

silky-smooth baby oil

Silky-smooth baby oil

Delicate milk lotion

Delicate milk lotion

fluffy soothing cream

Fluffy soothing cream

mild washing gel 2 i 1

Mild washing gel 2 i 1

Nourshing bath cream

Nourshing bath cream

Protective sunbath lotion (SPF 50)

Protective sunbath lotion (SPF 50)

All Weather Outdoor Cream

All weather outdoor cream

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Join the eco revolution

 

Produkter til mødre

 

Stretch marks prevention oil

Stretch marks prevention oil

breasts firming serum

Breast firming serum

soothing balm for nipples

Soothing balm for nipples

Intensive stretch marks cream

Intensive stretch marks cream