Mesotech Botophase

Mesotech Botophase
Godt alternativ til Botox

Køb i Cosmeticom Webshop

Botophase er designet til at blive indsluset dybt i det øverste hudlag i ansigtet – specielt ved øjnene (0,2+ mm) for at genskabe flot hud og udseende. Den unikke kombination af mimetiske peptider (Argireline, SNAP-8 og Leuphasyl) og andre ingredienser som Hyaluronsyre og Retinol, har en specifik effekt på udjævning af fine linjer og at give huden en glattere, sundere og mere elastisk udseende.

Botophase

Aktive ingredienser: Argireline, Avena Sativa, Hyaluronsyre, Retionol
Dosis: 2 – 4 ml
Blandingsforhold: 1:1 (ved injektion) – 1:4 ved microneedling (fortyndes med sterilt vand eller ren hyaluronsyre serum)
Dybde ved microneedling: 0,2-0,25 mm eller nanonål
Behandlingsområder: Øjenområder, kinder, ryger-linjer
Frekvens: 1 gang hver 7. dag (ved injektion) – 1 gang hver 30. dag ved microneedling
Sessioner: 4-6
Resultat: 63% reduktion af rynkedybde, synlige forbedringer på huden

Formlen inkluderer aktive ingredienser som tilsammen har vist sig, at være særdeles effektive til at fjerne årsagerne til de første tegn på aldring af huden.
Botophase har en effekt som ligner Botox’ (botulinum), men uden nogen bivirkninger, hvilket er at få ansigtsmuskulaturen og bindevæv til at slappe af. Samtidig får man tillægseffekter fra de andre ingredienser – udfyldning af linjer, anti-oxidation og næring til huden.

Regulering af den muskulære tonus, hæmning af neuronernes indvirkning på nerverne er en nøglefaktor til at opnå den udglattende effekt på huden: Musklerne trækker sig sammen når de modtagre en neurotransmitter transporteret i en vesikel (Vesikler bruges af celler til at lagre, transportere eller fordøje diverse materialer).
Proteinkomplexet SNARE (SNAP Receptor) er vigtigt for frigivelse af neurotransmittere i synapsen (kontaktfladen mellem to nerveender).

Komplexet er sammensat af 3 strukturer: VAMP, Syntaxin og SNAP 25. Foreningen af vesiklen og komplexet er nødvendig for at forene det med neuronmembranen og efterfølgende frigive neurotransmitteren acetylcholin.

Ved hæmning af SNARE komplexet vil muskulaturen slappe af. De mimiske peptider vil kun destabilisere komplexets virkning over SNAP 25 proteinet – i modsætning til Botox, som ødelægger det. På denne måde kan de synaptiske vesikler ikke forankre og frigive acetylcholin effektivt, hvilket muliggør en vis neurotransmission når en muskel slapper af.

Resultat: muskelsammentrækninger udglattes og forebygger rynker.