Magic baby oil

magic baby oil

Magic baby oil, 150 ml

kr. 219 ,-

10 aktive og økologiske ingredienser

Beroligende babyolie til særlig pleje. Denne økologiske olie er let og absorberes nemt, så der ikke efterlades et olieret lag på huden.

  • Styrker
  • Beroliger

Brugsvejledning: EN AFSLAPPENDE MASSAGE – brug en lille mængde massageolie på ren hud og tør hud. ET MILDNENDE BAD – brug en lille mængde olie til at hælde i et varmt bad (ca. 10-15 ml). Rør i vandet, så olie og vand blandes. Produktet kræver ikke efterfølgende rensning af huden. OBS som andre olier i badekar kan det give et glat underlag. Benyt evt. et anti-glidestykke i bunden af brudebad eller badekar, så dit barn kan bade sikkert.

Ingrediensernes virkning

Momme benytter kun ingredienser der er ECOCERT certificeret eller økologiske og bæredygtige. For at opnå EU’s ECOCERT cerficiering, skal produktet ikke blot være økologisk og bæredygtigt. Det skal også have en naturlig oprindelse fra plantebaserde produkter (min 95%), være uden parabener, uden syntetiske farvestoffer, uden syntetisk alkohol og uden syntetisk parfume. Derudover er der ingen testning på dyr og produkterne er ligeledes GMP (Good Manufacturing Practice) certificeret.

VANDMELON OLIE
Giver fugt, let og delikat. Absorberes nemt og gør huden blød.

MACADAMIA OLIE
Nærer og beroliger huden. Reducerer irritation og rødmen i huden – også efter solpåvirkning.

ØKOLOGISK SESAMOLIE
Blødgør og olierer huden. En potent antioxidant som har detox virkning og stimulerer blodcirkulationen.

ØKOLOGISK VINDRUEKERNEOLIE
En let olie som nemt absorberes af huden og har en langtidsvirkende fugtgivende effekt. Det har en naturlig anti-allergisk effekt. Modvirker produktion af emner, som kan nedbryde collagen.

BISABOLOL
Udvundet fra kamille. Virker antibakterielt; beroliger huden og accelererer hudens regeneration.

PLANT BIOLIPID COMPLEX
Har en biologisk struktur som ligger meget tæt på den menneskelige hud. Lindrer, blødgør og genskaber den beskyttende barriere på huden. Reducerer irritation.

ØKOLOGISK BABASSU OLIE
Udvundet af frugten af den tropiske palme Athaliah. Har en stærk beroligende og regenererende virkning. Reducerer følelsen af udtørring, ruhed og irritation. Er desuden et naturligt UV-filter.

ØKOLOGISK MANDELOLIE
Giver blød og smidig hud og er perfekt til hudpleje under graviditeten. Mandelolie er rig på vitaminer og antioxidanter. ØKOLOGISK SOLSIKKEOLIE Let og fin madlavningsolie, som er perfekt til at fugte huden. Normaliserende og lindrende effekt.

ØKOLOGISK SOLSIKKEOLIE
Let og fin madlavningsolie, som er perfekt til at fugte huden. Normaliserende og lindrende effekt.

NATURLIG E-VITAMIN
Lindrer irritation og styrker regenerering af hud.

Ingredienser: Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, ViUs Vinifera (Grape) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Isoamyl Cocoate, Hydrogenated Vegetable Oil, Macadamia Ternifolia Oil, Orbignya Oleifera Seed Oil, Citrullus Lanatus Seed Oil, Phospholipids, Glycine Soya Sterol, Stearic Acid, Glycerin, Palmitoyl PG-Linoleamide, Squalane, Parfum, Tocopherol (mixed), Beta-Sitosterol, Squalene, Bisabolol, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool.