Gold Supreme

HERLA Gold Supreme hudpleje med ægte guld

Linjen er baseret på 24 karat guld beriget med SYN*-AKE trademark of DSM neuropeptider der imiterer aktiviteten af et toksin, giften fra templets hugorm, hvilken udglatter huden samt forhindrer dannelse af rynker ved at hæmme en neuromuskulær sammentrækning. Den aktive ingrediens Vitasource forsinker ældning af fibroblaster og forynger hudcellerne med op til 10 år.

Find nærmeste forhandler af HERLA produkter

24k GOLD CONCENTRATED ANTI-AGE SERUM BOOSTER

24K GOLD CONCENTRATED ANTI-AGE SERUM BOOSTERKoncentreret foryngende serum designet til at modvirke de første tegn på aldring. 24 karat guld stimulerer kollagenproduktionsprocessen og giver en jævn hudtone. SYN*-AKE neuropeptide der imiterer aktiviteten af et toksin udglatter huden og forhindrer dannelsen af udtrykslinjer ved neuromuskulære sammentrækninger.
Økologisk drueekstrakt styrker blodkarrene, mens Vitasource forlænger den aktive levetid for fibroblaster med 10%. Dette forbedrer fastheden, elasticiteten og glatheden af huden.
De mikro små guldpartikler bliver usynlige så snart de bliver påført huden, men giver en frisk, afslappet samt en strålende glød i huden.
Serumen er et sikkert alternativ til invasive procedurer med æstetisk medicin.

 • Genopretter et naturligt og ungdommeligt udseende.
 • Styrker blodkarrene takket være drueekstrakt.
 • Reaktivering af hudceller med deres fulde regeneration. Foryngelse op til 10 år.

  96% naturlige ingredienser
  Indhold: 15 ml
  Vejl. kr. 399,-

 

24k GOLD SUPERIOR ANTI WRINKLE EYE REPAIR GEL

24k GOLD SUPERIOR ANTI WRINKLE EYE REPAIR GEL
Intensiv Anti-rynke og fugtgivende øjen-gel. Formularen af originale plantekomplekser stimulerer Mikroblodcirkulationen og reducerer samtidigt hævelser og mørke rande under øjnene samt opstrammer og giver den nødvendige fugt. Hyaluronsyre har stærke hygroskopiske egenskaber samt en gunstig virkning på hudfugtighedens antiinflammatoriske og stabiliserende virkning på vævstrukturen. Det forbedrer elasticiteten af kollagen- og elastinfibre. Det innovative og aktive stof, SYN*-AKE, imiterer aktiviteten af slangetoksin, hvilket opstrammer huden og forhindre dannelse af små rynker de såkaldte kragetæer omkring øjnene, ved at hæmme de neromuskulære sammentrækninger.
Anti-rynke urtekomplekset bekæmper tegn på træthed, og giver et friskt, strålende ungdommeligt look.

 • Nærer og forynger huden omkring øjnene.
 • Mindsker rynker, rande og hævelser omkring øjnene
 • Stimulerer blodgennemstrømningen omkring øjet.
 • Giver en behagelig kølende følelse.97% naturlige ingredienser
  Indhold: 15 ml
  Vejl. kr. 399,-

24k GOLD ANTI-WRINKLE GLOBAL CREAM

24k GOLD ANTI-WRINKLE GLOBAL CREAM
Intensivt løftende Anti-rynke creme beriget med 24 karat mikropartikler af guld. Har en meget stærk antibakteriel og beroligende effekt. Formularen stimulerer kollagensyntesen, reducerer eventuelle misfarvninger og uregelmæssig hudtone. Forsinker degenerationen af fibroblast foryngelesceller der forynger hudcellerne med op til 10 år. Giver en klar forbedring i hudens fasthed og elasticitet.
SYN*-AKE neuropeptid, der imiterer aktiviten af et toksin (Waglerin-1) der findes i giften fra tempelslangen udjævner huden og forhindre derved også dannelse af rynker.
Formularen blev komplementeret med Marulaolie og 100% naturligt OMEGA INCA smør, også kendt som Incas guld.
Global Cream er et sikkert og effektivt alternativ til invasive procedurer i æstetisk medicin.  Det aktive ingrediens Vitasource* forynger hudcellerne effektivt med op til 10 år.

 • Styrker fastheden og elasticiteten.
 • Neuropeptiderne forhindrer dannelsen af rynker ved neuromuskulære sammentrækninger.
 • Global Cream stimulerer kollagen syntesen.

  98 naturlige ingredienser
  Indhold: 50 ml

  Vejl. kr. 499,-

24k GOLD REJUVENATING FACE MASK WITH PURE GOLD FLAKES

24k GOLD REJUVENATING FACE MASK WITH PURE GOLD FLAKESEksklusiv foryngende ansigtsmaske med en rig sammensætning af 24 karat guldflager, som har stærke fugtighedsegenskaber og stimulerende effekt på cellulære regenereringsprocesser gennem aktiveringen af kollagen- og elastinproduktionen i huden.
Takket være det multifunktionelle aktive ingrediens BeauPlex VK (Gruppe B-vitaminer, C-vitaminer, E og PP) har masken stærke anti-rynkeegenskaber, der fører til reduktion af små overfladiske rynker og forbedring af hudstrukturen i de dybe hudlag.
4% SYN-AKE neuropeptids koncentrationen udglatter huden og forhindre dannelse af udtrykslinjer ved forestående neuromuskulære sammentrækninger.
Hyaluronsyren har en utrolig vandbindende evne der sikrer en tilstrækkelig hydrering.
Den olie der fås fra Marual-træets nødder har stærke anti-toksiske egenskaber, der beskytter huden mod skadelige virkninger fra eksterne faktorer.

 • Rig maske, stimulerer produktionen af kollagen og elastin.
 • Virker anti- inflammatorisk og antioxidant.
 • Reducerer øjeblikkeligt forekomsten af finde linjer og rynker
 • Marulaolie hjælper med detox af cellerne og forsinker ældningsprocessen.98% naturlige ingredienser
  Indhold: 50 ml
  Vejl. kr. 499,-


24k GOLD SHIMMER FIRMING BODY BALM WITH PURE GOLD FLAKES

24k GOLD SHIMMER FIRMING BODY BALM WITH PURE GOLD FLAKES
Dybdegående fugtighedsgivende kropsbalsam med 24- karat guldpartikler, har en beroligende, fugtgivende, foryngelseseffekt. Stimulerer den cellulære regeneration.
Biodine V plantebaseret lipid kompleks sikrer en øjeblikkelig og langtidsholdbar genopbygning af det hydrolipide hudlag der sørger for at epidermis ikke mister fugten, og derved opretholdes den bløde hud. Vitamin E sammen med Jojoba-, Argan- og Marula-olie gendanner hudens glød, elasticitet, samt fasthed.
Dem aktive substans, Vitasource, forsinker ældning af fibroblaster og forynger hudcellerne med op til 10 år. Hjælper med at opretholde et ungdommeligt udseende ved at forbedre de biomekaniske faktorer i hudvæv. De glitrende guldpartikler der findes i denne balsam, oplyser huden og giver den en sund glød.

 • Giver huden sund og vital glød, takket være de 24 -karat guld partikler.
 • Hudens elasticitet og fasthed øges.
 • Huden bliver fløjlsblød og næret.
 • Forynger og revitaliserer.96% naturlige ingredienser
  Indhold: 150 ml
  Vejl. kr. 399,-

 GOLD BODY ELIXIR

Gold Body Elixir
Den gyldne olie er beregnet til kropspleje, og dens indhold af guldpartikler efterlader den langvarige glødeffekt. Sød mandelolie, blødgør effektivt og glatter huden og forhindrer dannelse af rynker. Sheasmør, som er rig på vitamin A og E, nærer og hydrerer huden effektivt. Guldelixiren er beriget med naturlige antioxidanter, der bekæmper frie radikaler i huden, så den forbliver perfekt i lang tid, samt ser sund og strålende ud.

 • Den efterlader effekten af langvarig lumination og udstråling.
 • Fugter perfekt og nærer huden.
 • Den har antioxidant og anti-rynke egenskaber.
 • Den glatter og blødgør huden.96% naturlige ingredienser
  Indhold: 100 ml
  Vejl. kr. 499,-

24K GOLD FACE DRY OIL

Gold Supreme 24k Gold Face Dry Oil
Den luksuriøse formel af tør ansigtsolie med partikler af rent 24 k guld absorberes perfekt og efterlader ikke en følelse af en oliefilm på huden. De rige olier der er indeholdt i produktet (argan olie, jojoba olie, borage olie, æblefrø olie, solbær olie, acai-bær olie, vindruefrø olie) er værdifulde aktive ingredienser. Guldet forbedrer hudens fasthed og reducere fine rynker. Det aktive ingrediens Stoechiol (Spansk lavendel ekstrakt) giver en øjeblikkelig reduktion af rynker og langvarig forbedring af epidermis’ struktur, samt øger hudens fugtniveau.

 • Lindrer irritationer, gendanner hudens elasticitet og glathed.
 • Olien anbefales til alle hudtyper
 • Tydelig forbedring af hudens fugtniveau og elasticitet.97% Naturlige ingredienser
  Indhold: 15 ml
  Vejl. kr. 399,-

Salg til professionelle klinikker. Her finder du Gold Supreme