Black Rose

HERLA Black Rose hudplejeprodukter
En unik kombination af 3 Roser – den sorte rose, den vilde rose og Damaskrose – stimulerer fornyelsesprocesser og forebygger at huden ældres for tidligt.
Black Rose serien er et sikkert alternativ til invasiv æstetisk medicin, takket være det patenterede aktive ingrediens ”Linefil”* den revolutionerende All-in-One filler.

Find nærmeste HERLA Ambassador

REVITALIZING MICELLAR WATER FACE AND EYE MAKEUP REMOVER

Back Rose Revitalizing Micellar Water Makeup Remover
Micellar Water til fjerning af ansigts- og øjenmakeup. Selv vandfast makeup kan fjernes.
Fjerner alle urenheder i ansigtet, samt den overskydende talg – uden at udtørre huden.
Baseret på det orientalske te-komplex – et plantekomplex lavet af 6 asiatiske te-arter med bevist anti-rynke og antioxidant-effekt. Aquarich* substansen sørger for 24-timers fugtighedsforstærkning og gendannelse af fugt-lipiderne. Det sorte roseekstrakt forbedrer perfekt fasthed og elasticitet, hvilket forsinker processen med biologisk aldring af huden.
Damasksrose har en beroligende og regenererende virkning på tør og dehydreret hud.

 • Fjerner effektivt alle urenheder og ansigts- og øjenmakeup.
 • Sænker ældningsprocessen, takket være ingredienset Aquarich* tilføjes 24 timers fugt og en genopbyggelse af hudens fugtlipider.
 • Huden bliver genopfrisket og silkeblød.

93% naturlige ingredienser
Indhold: 200 ml
Vejl. kr. 299,-

NUTRITIVE FACE SMOOTHING TONER
Black Rose Nutritive Face Smoothing Toner

Naturlig nærende toner gendanner hudens korrekte PH-værdi. Bearbejder irritationer og har en meget beroligende effekt. Produktet er 100% baseret på koncentrat af Damaskrosen der værdsættes for sine tonende egenskaber, der regulerer hudspændinger og gendanner den naturlige glød. Den stimulerer hudens restaureringsproces, har en fugtgivende, blødgørende og udjævnende effekt. Face Toner renser og opfrisker, mens den friske stimulerende Damaskroses aromaer forfører sanser, og har en afslappende virkning.

 • Face Toner er 100% baseret på ekstrakt fra Damaskrosens blomst. En eliksir af skønhed og med lang levetid.
 • Gendanner hudens naturlige PH-værdi, samt styrker huden.
 • Beskytter mod skadelige virkninger fra eksterne faktorer.
 • Har stærke fugtigheds- og udjævningsegenskaber.

99% naturlige ingredienser
Indhold: 200 ml
Vejl. kr. 299,-

LIFT REJUVENATING FACE DRY OIL
Black Rose Lift Rejuvenating Face Dry Oil

HERLAs laboratorium har skabt en let, ikke fedtet ansigtsolie som vidunderligt nærer huden og sikrer intensiv hudpleje. Komplekset med ekstrakter og rosenolier forhindrer for tidlig aldring af huden. Olie er et sikkert og virkningsfuldt alternativ til invasive procedurer, som anvendes i æstetisk medicin, takket være det patenterede ”Linefill”* molekyle, det revolutionerede All-in-One rynkefyldestof.

Linefill* fylder ikke kun synlige rynker og fine linjer, men giver også fylde i læber og effekten er et forynget afslappet ansigt. Argan olie, æblefrø-olie og Acai bærolie hydrerer og regenerer huden intensivt.

 • Fylder rynker og linjer ved hjælp af det revolutionerende All-in-One rynkefyldestof.
 • Linefill* fylder forsigtigt indefra og efterlader huden glat og næret.
 • Giver udtryk af en sund, velplejet og afslappet hud.

98% naturlige ingredienser
Indhold: 15 ml
Vejl. kr. 399,-

CONCENTRATED ANTI-WRINKLE EYE LIFT CREAM

Black Rose Anti-Wrinkle Eye Lift Cream
De 3 rosers formulering på cremen er sort rose, vild rose og Damask rose forebygger for tidlig aldring.
Den aktive substans, ESP SEAFILL*, opstrammer kollagenfibre effektivt, stimulerer elastinen og giver huden en udjævnet effekt.
Studier har vist at grønalgerne Dermochlorella øger hudens fasthed og toning og lysner mørke rande under øjnene. Desuden reducerer den de fine linjer, reducerer kragtæer og slap hud omkring øjnene. Produktet er blevet beriget med planteekstrakter fra soja, Ginkgo Bilboba, vindruer, Rooibus og mælken fra tidsel. Disse ingredienser sørger for at mindske oxidative stress og sikrer den nødvendige hydrering af huden omkring øjnene.

 • Giver øjeblikkeligt ansigstløft og udglatter huden.
 • Reducerer eksisterende rynker, samt forebygger dannelse nye rynker og linjer omkring øjet.
 • Dermochlorella (Grønalge ekstrakt) lysner de mørke rande og opbygger fugt omkring øjet.

97 % naturlige ingredienser
Indhold: 15 ml
Vejl. kr. 399,-

ULTIMATE ANTI-WRINKLE DAY LIFT CREAM

Black Rose Ultimate Anti-Wrinkle Day Lift CreamIntensiv Anti-Age ansigtscreme baseret på en unik kombination af den sorte rose, vild rose og Damaskrose forbedrer hudens fasthed, elasticitet, udglatter rynkerne og sikre en dyb genskabelse af sund hud.
Spansk lavendel ekstrakt sikrer med det samme rynkeafslapning og langvarig genetablering af epidermis, ved at forbedre hudens fugtighed niveau.
Rosenolie-komplekset er en perfekt formular til at korrigere ujævn pigmentering og en god kilde til All-Trans Retinol (Vitamin A) i naturlig form. Den fyldige aminosyre regulerer hudens hydrolipid barriere mens antioxidant-komplekset stimulerer huden. Huden får en udglattet naturlig flot glød.

 • Innovative aktive ingredienser øger hudens fasthed og elasticitet.
 • Spansk lavendel ekstrakt øger overhudens volumen og giver synlig udjævningseffekt.
 • Hudens glød bliver silkeagtig og strålende.

98% naturlige ingredienser
Indhold: 50 ml
Vejl. kr. 449,-

INTENSE ANTI-AGING NIGHT REMEDY CREAM

Black Rose Intense Anti-Aging Night Remedy Cream
Takket være den detaljerede analyse af hudens behov og et passende udvalg af aktive ingredienser har HERLA laboratoriet skabt en luksuriøs 24 timers foryngende behandling.
De 3 roser, den sorte rose, den vilde rose og Damaskrosen stimulerer regenererings- og afgiftningsprocesser. Den revolutionerende ingrediens ”Matrigensices 14G”, der genaktiverer 14 gener involveret i syntesemodning og organiseringen af kollagen, elastin og hyaluronsyre fibre gendanner ekstracellulær struktur ved at reducere og udjævne rynker i panden samt dybe rynker omkring munden og næsen kaldet “marionette-linjer” og “ungdomstrekanten” efter kun 14 dages behandling. Natbehandlingen genopretter et højt niveau af hyaluron, mens den rige sammensætning gruppen Vitamin C, E og B forbedrer blodcirkulationen og beskytter huden mod frie radikaler.

 • Unik 3 rosers formular – sort rose, vild rose og Damaskrosen. Regenerere og fremmer afgiftning.
 • Gendanner ”ungdomstrekanten” på bare 14 dage.
 • Reducerer og udglatter øjeblikkeligt de vandrette rynker i panden, samt de dybe rynker rundt om munden og næsen – de såkaldte Marionette linjer.
 • Nærer og gendanner det optimale niveau af fugt i huden under søvnen.

94% naturlige ingredienser
Indhold: 50 ml
Vejl. kr. 449,-

MULTI-NUTRITIVE FACE EXFOLIATING MASK
Black Rose Multi-Nutritive Exfoliating Face Mask

Ultra regenererende cremet ansigtsmaske, der delikat exfolierer døde hudceller og forbedrer hudens struktur. Huden efterlades strålende og silkeblød. De 3 rosers formular: sort rose, vild rose og Damaskrosen stimulerer hudens regenerationsproces, mens den revolutionerende orientalske blanding af skønhedsfrugter, Newplex komplekset, har en stærk antioxidant effekt og forhindrer dannelse af rynker. Den aktivt exfolierende frugtsyre, REGENINE, gendanner hudens fasthed og elasticitet ved at stimulere fibroblast-cellerne, der er ansvarlige for produktionen af kollagen og elastinfibrene. Produktet kan anvendes af alle, også hvis du har sensitiv hud.

·         Frugtsyre exfoliere og fjerner dermed forsigtigt de døde hudceller for at forbedre hudens tekstur.

·         Masken skaber en enstonet hudtone samt efterlader huden silkeblød.

·         Opbygger hudens elasticitet og efterlader huden fast.

95% naturlige ingredienser
Indhold: 50 ml
Vejl. kr. 449,-

Salg til professionelle klinikker. Her finder du Black Rose