EMSculpt i teori og praksis

EMSculpt behandling
Muskelopbygning og toning af kroppen med EMSculpting foregår med nogle meget store pads / applikatorer, som er så store, at en eller to dækker hele maven eller passer med en på hver af ballerne, så man kan få en Butt Lift behandling.

En EMSculpt maskine afgiver elektromagnetisk energi (HIFEM = High Intensity Focused Electro-Magnetic) via de store pads. Så du får altså ikke strøm sendt gennem kroppen. Magnetismen fremprovokerer sammentrækninger af dine muskler og på 30 minutter gennemgår du hele 20.000 af dem. Det svarer altså til 20.000 mavebøjninger eller 20.000 squats hvis det er ballerne der bliver behandlet.

EMSculpting er klinisk dokumenteret og har været populær i USA siden starten af 2019, hvor den første maskine blev introduceret. I dag kan du få behandlingerne på flere privathospitaler i Danmark og nu kommer skønhedsklinikkerne også med. Maskinerne er nu kommet ned i pris, så flere kan være med og behandlingspriserne bliver billigere.

EMSculpting er godkendt af FDA og kræver ingen specielle forudsætninger af behandleren i Danmark ud over et kursus i brug af maskinen og gennemgang af behandleren. Der kræves altså ingen autorisation.

Målgruppen

En EMSculpt behandling er ikke en decideret slankebehandling, selv om der forbrændes fedt. Behandlingen toner kroppen og bygger muskelmasse. Så behandlingen er specielt velegnet for personer, som i forvejen er fit – går til fitness, dyrker sport eller løbetræner. Men alle kan få glæde af behandlingen, så længe man ikke er decideret overvægtig.

Generelt om EMSculpt behandlingen

Man bør tage en kur på 4 (max 6) behandlinger med 4-7 dages mellemrum, for at få størst mulig effekt. Alle behandlinger tager 30 minutter.
Man starter med et lavt energiniveau, som langsomt øges, da behandlingen ikke må gøre ondt, men skal ramme det punkt, som klienten kan holde ud.

Efter et behandlingsforløb bør man fortsætte med at gå til fitness eller træning for at vedligeholde resultater. Der vil ofte kunne ses forskel med det samme eller indenfor et par dag, men endelige resultat af en EMSculpt-behandling vil først ses efter nogle uger. Faktisk viser studier, at der kan ses forbedringer så sent som 6 måneder senere. Man kan tage opfølgende behandlingsforløb efter 6-12 måneder.

EMSculpt behandling af mavemuskler

Du får sat 1 eller 2 pads på din mave afhængig af din størrelse.
Der startes med lav energi, som langsomt øges til det energiniveau, du kan tåle uden at føle smerte. I løbet af en kur vil du sandsynligvis opdage at du uden problemer kan holde til højere energiniveau, simpelthen fordi dine mavemuskler bliver stærkere.
I løbet af de 30 minutter udsættes din mave for det der svarer til 20.000 supramaksimale sammentrækninger – altså sammentrækninger som er kraftigere end det du vil være i stand til at gennemføre ved træning.
Musklerne vokser og bliver stærkere herefter over tid, samtidig med at der udvikles flere muskelfibre.

EMSculpt på maven på kvindeEMSculpt før-efter på mand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Behandling af splittede mavemuskler

Mange kvinder oplever problemet med splittede mavemuskler efter graviditet og fødsel. Fænomenet kaldes med et fint ord for rektusdiatase og er næsten umuligt at hele helt med almindelig træning.
Det har nu vist sig at EMSculpting er en effektiv metode til reduktion af det langsgående ”hul” der opstår på langs af mavemusklerne.

Butt Lift behandling på baller

Med alderen bliver musklerne i dine baller slappe og formindskes. Derved kommer ballerne til at hænge og bliver fladere.
Dette kan forbedres med et Butt Lift / balleløft / opstramning af baller med EMSculpt behandling, som vil tone dine baller til en rundere og fastere form.
Med en EMSculpt behandling på ballerne vil musklerne blive stærkere og deres volumen øges. Du opnår 20.000 muskelsammentrækninger, som ikke i praksis ville kunne gennemføres ved træning.
Du får en pad sat fast på hver balle og bliver udsat for et svagt energiniveau til at starte med. Der skrues langsomt op for energien til det niveau du kan holde ud. Behandlingen må ikke gøre ondt, men skal være effektiv.
En behandling på 4 (max 6)  sessioner pr. område i løbet af 2-4 uger vil være perfekt. Herefter behøver du ikke at komme igen før om 4-6 måneder for vedligeholdende behandling.

Butt Lift med EMSculpt

Forventet effekt af EMSculpt

Kliniske studier i USA har vist, at man i gennemsnit øger sin muskelmasse med 16% og et tab af fedtmasse med 19%. Dette er målt efter 4 behandlinger.
Du vil ofte kunne se effekt umiddelbart efter behandling, men den endelige effekt vil først kunne ses efter flere uger og helt op til 6 måneder senere. Det tager tid for musklerne at danne nye celler og det tager tid, før fedtcellerne afgiver deres fedtsyrer.

Bivirkninger

Der kendes ingen bivirkninger ud over træthed og ømme muskler.

Hvem kan IKKE behandles med EMSculpt?
Man må ikke få behandling, hvis man
– er gravid
– har epilepsi
– har pacemaker
– har indopereret metal i kroppen i nærheden af behandlingsstedet

Forberedelse
Før du kan behandles, skal du fjerne alle smykker samt evt. piercinger, hvis de sidder i nærheden af behandlingsstedet.
Du må gerne bruge mobiltelefon eller iPad under behandlingen, så længe du holder dem væk fra undersiden af håndtagene. Oversiden af håndtag og selve maskinen udsender ikke magnetisk stråling. Dette er en ændring i forhold til tidligere anbefaling.

Det anbefales at møde op i let træningstøj eller andet let tøj. Hvis du skal behandles på baller, kan det være en fordel at møde op med tangatrusser, så du ikke behøver at tage dem af.

Priser
Behandlingspriser på privathospitalerne ligger på kr. 4-5000 pr. behandling og 16-17000 pr. kur á 4 behandlinger.

Vi anbefaler et prisniveau på kr. 2000-2400 pr. behandling og kr. 8000-10000 for en behandling på 4-6 sessioner ved brug af Cosmetiline maskiner.

CosmetiLine EMSculpt Pro

CosmetiLine EMSculpt Pro

Vores egne professionelle EMSculpt maskine i flot design og med brugervenligt interface via den store touch skærm.
Maskinen afgiver et magnetfelt på op til 7 Tesla via håndtagene med en effekt på max 2600 W.
Denne maskine afgiver intet magnetfelt af betydning fra selve maskinen eller bagsiden af håndtagene. Behandleren behøver derfor ikke tage særlige forholdsregler ved brug af maskinen – hverken m.h.t. metalgenstande eller mobiltelefon.

Investering og afkast

Hvis du køber CosmetiLine EMSculpt maskinen for kr. 106.000 + moms = kr. 132.500 og tager kr. 8000 pr. kur, er maskinen tilbagebetalt efter 17 kure á 2 timer (4 x 30 minutters sessioner)

Da en kur afvikles over ca. 14 dage, kan du altså have maskinens pris hjemme indenfor 1 måned, hvis du har 17 kunder på en måned. Altså blot ca. 1 kunde pr. arbejdsdag.

Buede håndtag

EMSculpt Pro leveres med 2 flade håndtag, som primært anvendes til mavemuskler og baller. Nu kan du tilkøbe buede håndtag, som passer bedre til overarme, lår og underben.
2 buede håndtag koster kr. 15.000 + moms.

CosmetiLine EMSeat
EMSeat er beregnet til styrkelse af bækkenbundsmuskulaturen hos primært kvinder men også på mænd. Disse behandlinger reducerer især problemer med inkontinens og er meget mere effektivt end manuelle knibeøvelser.
Læs mere om EMSeat i vores artikel Reduktion af inkontinens i teori og praksis.
EMSeat koster kr. 20.000 + moms

CosmetiLine EMSculpt Pro II
CosmetiLine EMSculpt Pro II

Samme som ovenstående maskine – men med 4 udgange og inkluderer 2 flade og 2 buede håndtag.
Du behøver altså ikke skifte håndtagene ud mellem behandlingerne.
EMSculpt Pro II koster kr. 138.000 + moms

CosmetiLine EMSculpt Pro Mini
CosmetiLine EMSculpt Pro Mini
Samme funktion som EMSculpt Pro men i mindre kabinet og skal stå på et solidt rullebord, da den vejer ca. 40 kg.
Da der ikke er plads til lige så effektivt kølesystem som i de store modeller, kan du forvente at der skal være en pause på ca. 15 minutter mellem hver session.
EMSculpt Pro Mini koster kr. 59.990 + moms

Leasing
Det selvfølgelig muligt at lease maskinerne

Leasingpriser over 60 mdr.:
EMSculpt Pro ca. kr. 2100 + moms = 2625,00 pr. md. (svarende til ca. 1½ session pr. md.)
EMSculpt Pro II ca kr. 2700 + moms = kr. 3375 pr. md (svarende til mindre end 2 sessioner pr. md.)
EMSculpt Pro Mini ca kr. 1200 + moms = kr. 1500 pr. md. (svarende til mindre end 1 session pr. md.)
2 buede håndtag tillæg ca kr. 300 + moms = kr. 375 pr. md. til prisen for EMSculpt Pro og EMSculpt Pro Mini (er inkluderet ved Pro II)
EMSeat tillæg ca kr.  400 + moms = kr. 500 pr. md. til prisen for alle modeller.

Bemærk at leasing kræver godkendelse af leasingselskabet. Vi bruger oftest Grenke Leasing – sekundært IKANO Finans.

Her finder du EMSculpt maskinerne på vores webshop.

Behandlingssteder
Bl.a. disse klinikker tilbyder behandling med CosmetiLine EMSculpt maskine:
Bellissimo Hudplejeklinik, Køge
Vig Fysioterapi (har også EMSeat)
Ellipse Lounge, Valby (har også EMSeat)
D’Sundt, Køge
Eva Beauty, København NV (har også EMSeat)
Rødovre Krop & Sind (har også EMSeat)
Klinik Shape, Sorø (kan behandle 4 områder samtidigt)
EBV Beauty Clinic, Hillerød (har også EMSeat)
Beauty by Angela, København City
Hedehusene Massage & Zoneterapi (har også EMSeat)
Studio Nouvelle, Værløse (har også EMSeat)
Zhencare, Solrød Strand
Klinik N, Herlev (har også EMSeat)

Kilder:

Her kan du læse en amerikansk bloggers oplevelse af et behandlingsforløb:
http://www.insiderbeautybuzz.com/insiderbeautybuzz/2019/6/24/i-tried-emsculpt-and-heres-what-happened-part-1

Og hendes slutresultat et par måneder senere:
http://www.insiderbeautybuzz.com/insiderbeautybuzz/2019/8/21/the-emsculpt-verdict-is-in

Her kan du se før-efter billeder fra en amerikansk klinik:
https://bitarinstitute.com/photo-gallery/non-surgical-skin-care-procedures/emsculpt/

Før-efter bilkleder fra en anden amerikansk klinik:
https://www.dr-kron.com/en/before-after/result-emsculpt-treatment/

6 comments

 1. Malene says:

  Hej vil i ringe til mig efter på tirsdag. Jeg vil gerne høre mere om maskinerne og have en prøve demo.
  Kh Malene
  Brows and Beauty.

  61663924

  • adm1n says:

   Hej Malene
   Det skal jeg prøve at huske 🙂
   Ellers ring til mig på 4294 9516 når som helst.
   Mvh
   Preben

 2. Birgitte Marburger says:

  Jeg er meget interesseret i at høre mere om maskinen 😉

  • adm1n says:

   Hej Birgitte

   Jeg er ked af, at jeg først ser dit opslag nu.

   Artiklen siger stort set alt hvad der er værd at vide om maskinen, så jeg synes du skal kontakte mig og få en demonstration af den.

   Ring til mig på 4294 9516 og aftal en tid.

   Mvh
   Cosmeticom
   Preben Madsen
   Tlf. 4294 9516

 3. Jeg vil gerne ringes op vedr EM Sculpt maskinen tlf 53-65 10 42

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *