be in blossom

be in blossom - black coral

be in blossom er luksuriøs hudpleje special udviklet til mænd, serien indeholder desunden et unisex produkt. be in blossom tilbyder effektive, økologiske og højteknologiske kosmetiske plejeprodukter. Skaberen bag be in blossom forsøger bevidst at kombinere innovation og naturlighed. En ny æra af skønhedsprodukter. En ny ånd af tiderne. En ny formel til perfektion:

 

Et 100% højteknologisk produkt = Et 100% økologisk produkt

 

Denne perfekte synergi mellem højteknologisk og organisk giver eksklusiv skønhedspleje med en intensiv virkning mod hudskader og effekten af tid, så din hud vender tilbage til sin oprindelse og genvinder sin ungdommelighed. be in blossom har udviklet unikke formler til dig med effektive ingredienser, sjældne ingredienser og dyrebare essenser fra hele verden, for at give dig noget helt specielt:

A true luxury – beauty and time …

 

BLACK CORAL

Havet, den mystiske verden er i centrum for vores produkter. Visse tang har enestående hårdhed. De kan overleve og formere sig, på trods af ekstreme levevilkår og det stærkeste sollys. Dette skyldes at de har et kraftigt antioxidantsystem. Disse usædvanlige molekyler er nu tilgængelige som organisk højteknologisk pleje. Det stærkt effektive carotenoidekstrakt fra mikroalger Haematococcus Pluvialis udviser en meget intens effekt og en global anti-aging effekt.

BLACK CORALs antioxidants virknig er:

black coral

 

Our products control the time code of your skin.

 

Hver BE IN BLOSSOM produkt består af flere aktive ingredienser af høj kvalitet – En fusion for optimal effektivitet, der udløser multilevel effekt.

Stærkt aktive Phyto stamceller fra Sea Holly beskytter hudens egne stamceller på alle niveauer. De stimulerer celleenergi og styrker hudstrukturen. Med hver applikation stimulerer de kollagenstrukturen for at reducere rynker og opnå fasthed og udstråling til din hud. *

* Phytostamceller findes kun i face-tuning serum.

Det maritime ekstrakt fucus vesiculosus, også kaldet blæretang, regulerer cellulær respiration og stimulerer hudens fugtighed og fasthed. De mange essentielle sporelementer regenererer og remineraliserer din hud, og beroliger stressede hudområder.

Buriti-olie har en afgiftende, anti-allergisk virkning, som stærkt understøtter fornyelsen af epidermis og forbedrer hudens elasticitet. Med den rigeste naturlige kilde til beta-caroten, der langt overgår beta-caroten indholdet i gulerødder, er en af de mest kraftfulde antioxidanter, som beskytter huden mod frie radikaler. Karité smør genopretter naturlige olier, med en beroligende og plejende effekt.

Aloe vera er anti-inflammatorisk og virker fugtighedsgivende på huden, med en helbredende og celle-stimulerende virkning. Der er flere end 200 aktive ingredienser i aloe vera gel som understøtter og bestemmer disse egenskaber.

Moringa olie, som blev kaldt Bag i det gamle Egypten, er Moringa-træets mytiske olie, som blev rapporteret for 5000 år siden i de gamle Vedaer. Moringa olie har 46 forskellige antioxidanter og har hudforyngende og hudfornyende egenskaber.

Babassuolie er fremragende til støtte for naturlig elasticitet, for at holde din hud blød og smidig.

En værdifuld duftende essens af rene planteekstrakter, som ikke kun tilføjer en sensuel aromaterapi-effekt, men samtidig virker effektivt i produktet. Et sjældent duftekstrakt fra algerne Fucus Vesiculosus karakteriserer parfumen, hvilket giver produktet et særdeles autentiskt maritimt strejf og en forfriskende, toning effekt. Kostbare naturlige essenser som Vetiver Bourbon og Petitgrain Bigarade understreger også duften og tilføjer deres celle regenererende, antiseptisk og beroligende virkninger.

 

Du skal vælge be in blossom fordi produkterne er:

 • Meget effektive
 • Strengt organisk i kvalitet
 • Blid på huden
 • Vegansk

 

 • Parfumeret udelukkende med dyrebare plante essenser
 • Uden mineralolier
 • Uden kunstige farver
 • Uden genetisk modificeret råmaterialer
 • Uden silikone
 • Uden petrokemiske eller giftige stoffer
 • Uden dyreforsøg
 • Uden strålingsteknologi

 

Face-Tuning Lotion for Men

Face-Tuning Serum for Men

Multi-Komplex Serum + Cream