Alkemie

To be honest… it’s pure!

Alkemie er en helt ny dimension af naturlig kosmetik. Alkemie serien er en hudpleje, specialiseret i fire linjer: Youth on Demand, Microbiome, Snow White og Natures Treasure. Vi tror på, at kosmetikprodukter skal være mad for din hud. De skal have langtidsvarende og multidimensionel effekt for at sikre hudens naturlige økosystem kan genoprette den essentielle balance.

Vi tror kun på skabelsen af rene produkter, fri for ingredienser, som kan have en negativ effekt på hudens humør. Vores kosmetik med multiformål sigter primært mod at tilbyde målbar effekt. Såvel at produkterne skal give mere velvære og selvtillid hver dag. Det er derfor vi kun bruger de bedste ingredienser fra etiske og fuldt kontrollerede, bæredygtige og økologiske kilder. Når vi skaber hvert produkt, udvælger vi de mest effektive naturlige ingredienser, hvis effekt er bevist gennem strenge kliniske test. Vi arbejder sammen med de bedste producenter af råmaterialer i verden. Du vil finde usædvanlig høj koncentration af hver ingrediens i vores produkter, da vi har bevis på det giver den ønskede effekt.

 

Alle Alkemie produkter er:

 

Youth on Demand

 

Alkemie har skabt en innovativ, luksuriøs linje af naturlig kosmetik med neuro-kosmetik aktivitet. Den
første i verden, der har 100% naturlig kosmetik, som kombinerer fænomenet indenfor luminescence, bionisk aktivitet, moderne penetrationsveje og plantestoff er med stærk anti-ageing og anti-rynke effekt. Dette fænomen har bevist effekt gennem avancerede kliniske forsøg. Super-aktive plejeprodukter, de er sikre og venlige for huden, hvilket på samme tid imødekommer de enorme krav fra, den moderne kosmotologi med ønske om hurtig effekt.

Nature’s DNA

Youth on demand

Youth on demand

Needles no more

Needles no more

Better than botox

Better than botox

Beauty activate

Revolution Mask

Revolution Mask

 

 

 

 

 

 

 

Microbiome

 

Det er en revolution i tilgangen til behandlingen af den sensitive hud! Kosmetikken i MICROBIOME linjen indeholder et væld af den højeste kvalitet råmaterialer med fugtgivende regenerering og beroligende effekt. De er også perfekte som regenererende behandling til dem, der har en tør og sensitiv hud, eksem, efter intensiv dermo-kosmetik og overdreven udsættelse for sollys.

Perfect balance

Perfect balance

Rapid relief

Rapid relief

Liquid shield

Liquid shield

Dream of beauty

Dream of beauty

Foam my god

Foam my god

 

 

 

 

 Snow White

 

Siden vi kan lide udfordringer, vil vi gerne introducere dig for SNOW WHITE – den revolutionære tilgang til blegning af pigmenteringer ved brug af naturlig, avanceret neurokosmotologi og effekten af fotoluminescence. C vitamin doseringen fornyer huden og tilfører energi, mens den innovative luminescine phytocomplex optisk lysner pigmentforandringen. Det lysner huden ”fra indersiden” og giver glød. Nu er en ung og smuk hud uden misfarvninger indenfor rækkevidde!

 

Wonderful glow

Wonderful glow

Wake-up shot

Wake-up shot

Spotless revolution

Spotless revolution

 

 

 

 

 

 

Nature’s Treasure

 

Til at trodse den daglige udmattelse, frie radikaler, stress fra forurening, har vi udviklet to super-produkter af super-frugter med super-effekt til dig. Når du bruger den, har huden intet andet valg end at se god og fornyet ud. Vi anbefaler dem til alle, der ønsker at forskønne deres hud og give den et godt skud livsnødvendig energi. Vi har samlet så mange vitaminer og antioxidanter, at du nemt kunne fordele dem på tre forskellige produktlinjer.

Skin superfood

Skin superfood

Glow up

Glow up

 

 

 

 

 

 

Alkemie logo